Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 6 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Campanya per tal d’explicar el funcionament del servei d’arreplega de restes de poda domèstica

"El comportament incívic d’alguns ciutadans posa en perill la seguretat de la resta de persones en estos mesos estivals"


 

 

Des de la Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira s’ha activat un servei d’arreplega de poda i residus vegetals, però una bona part del veïnat fa cas omís de les normes que el regixen. El comportament incívic d’alguns ciutadans posa en perill la seguretat de la resta de persones que en estos mesos estivals circulen amb assiduïtat per les diverses urbanitzacions de la nostra ciutat, ja que la resta de poda dipositada a les voreres dels vials dificulta un trànsit segur i, fins i tot, una bona visibilitat.

Davant d’esta manca de conscienciació cívica la Regidoria inicia una campanya per intentar modificar el comportament dels veïns que no atenen les normes i actuen com si visqueren a soles. A les restes de poda abandonada als camins se’ls col·locarà un cartell on clarament s’indica que s’han incomplit les normes i es commina a qui hi haja deixat les restes de poda a arreplegar-les i dur-les a l’Ecoparc, obert en l’horari següent: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores; els dissabtes i diumenges, de 10.00 a 14.00 hores. Es realitzaran visites per les urbanitzacions per tal de distribuir díptics amb els passos a seguir:

- Utilitzar el servei “Arrepleguem”, del Departament de Serveis Públics, on s’inclou l’arreplega de la poda i dels residus vegetals domiciliaris, contactant i concertant cita al 96 241 74 54. 

- Una vegada confirmat el dia d’arreplega els residus cal dipositar-los al costat de la porta exterior de la vivenda o parcel·la, no al costat dels contenidors o en un lloc on dificulte el trànsit.

- La gespa i la fullaraca es dipositarà en bosses lligades, preferiblement biodegradables. Màxim 5 bosses i 15 quilos per bossa.

- Les branques es lligaran en garbes d’un màxim d’1,5 metres de llarg, amb un màxim de 5 garbes i 15 quilos per garba.

- Els troncs s’han de tallar en trossos d’un màxim de 25 quilos.

- Quant a les fulles de palmera, cal lligar-les en garbes alineades totes en el mateix sentit.

- Ni en les bosses ni en les garbes deu haver-hi cap residu que no siga vegetal.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, lamenta que el comportament d’uns pocs aombre el desenrotllament correcte d’este servei que té com a objectiu facilitar la recollida dels residus de poda als que sí que acaten les normes i en fan un bon ús. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

._000767 

._000768 

._000771

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal