Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’ús dels punts de recàrrega d’Alzira per a cotxes elèctrics i híbrids experimenta un augment en el primer trimestre del 2020

S’han realitzat un total de 242, de les quals 67 corresponen al mes de gener; 109 a febrer; mentre que 66 són les recàrregues al mes de març


._000671
._000641 

.-000004 

Els vehicles elèctrics compten amb un parell de punts de recàrrega gratuïts a Alzira des del passat 2018. Des del moment que es van instal·lar i fins al primer trimestre de l’any en curs el seu ús s’ha incrementat, entre els usuaris de vehicles elèctrics.

Segons es desprén de l’informe dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics en el primer trimestre del 2020 s’han realitzat un total de 242, de les quals 67 corresponen al mes de gener; 109 a febrer; mentre que 66 són les recàrregues al mes de març.

El màxim de recàrregues al dia és de 6 i prop de 799 les hores totals d’ocupació dels dos punts de recàrrega de la plaça del Regne i del parc Pere Crespí.

Pel que fa als dies de major utilització, segons l’informe, són dijous i divendres, mentre que el diumenge és el dia amb menys demanda. Al gener va sumar més recàrregues el punt de la plaça del Regne, s’iguala el febrer al d’utilització del punt de Pere Crespí, mentre que el març ha sigut este últim el que ha experimentat un major nombre de recàrregues.

Pel que fa a la mitjana d’hores diàries, s’assenyala en l’informe que és de 2,9 hores en la plaça del Regne i de 3,5 en Pere Crespí, que dona com a resultat un consum elèctric de 4.009 kWh en el primer trimestre.

Este servei és totalment gratuït per als usuaris. Quant al referent de quilòmetres recorreguts pel total de consum elèctric realitzat, fan un total de 26.730. 

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, anima els propietaris de cotxes elèctrics i híbrids a utilitzar els punts de recàrrega pels avantatges que açò comporta en la conservació de la biodiversitat; reducció d’emissions de CO2 i estalvi econòmic a l’utilitzar energia elèctrica davant del combustible.

“Alzira va ser una de les ciutats pioneres pel que fa al seu nombre d’habitants en possibilitar l’ús de punts de recàrrega als usuaris de cotxes elèctrics, la qual cosa posiciona la nostra ciutat entre les capdavanteres en accessibilitat i sostenibilitat del territori espanyol”. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

  

 ._000716

._000750
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal