Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 30 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La línia 3 de l’autobús urbà d’Alzira queda suspesa durant els mesos de juliol i agost

Es continua donant servici als usuaris a través de les línies 1 i 2



.-000367

._000763

Com és habitual amb l’arribada dels mesos estivals el servici de la línia 3 de l’autobús urbà de la ciutat d’Alzira queda suspesa, no obstant això es continua donant servici als usuaris a través de les altres dos línies, la 1 i la 2. Per a tots els que hagen d’utilitzar el servici al llarg de juliol i agost detallem els horaris i freqüències de les dos línies:

La línia 1 manté el seu horari habitual als matins, a menys 5 de les hores en punt i a 25 de cada hora amb eixida des de l’Hospital; mentres que a les hores en punt i a les mitges el bus realitzarà les seues eixides des de Renfe.

Pel que fa a l’horari vespertí, a partir de les 15 hores, el bus de la línia 1 realitzarà les eixides de l’Hospital a menys 5 de cada hora, i des de Renfe, a les mitges de cada hora.

Pel que fa a la línia 2, efectuarà les eixides a i 15 de cada hora des de l’Hospital, mentres que des de Renfe ho farà a i 45 de cada hora en horari matinal.

L’horari de vesprada de la línia 2 serà, a partir de les 15 hores, a les hores en punt des de Renfe i a i 25 de cada hora des de l’Hospital.

Les últimes eixides de les línies 1 i 2 des de l’Hospital seran a les 21.55 i 21.25, respectivament.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, anima la ciutadania a fer ús del transport públic també en els mesos estivals, ja que contamina menys que el vehicle privat, a més de resultar més econòmic i de l’estalvi de temps en estar marcades les rutes a seguir.   

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 .-000006 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Aficionat - 30/06/2020
A ver cuando ponen una línea de autobús para los vecinos de la barraca, que también pagamos impuestos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal