Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.853 Fotografías: 108.837 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 18 de mayo de 2020
Clic en la foto para ampliar

MUMA Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra el Dia Internacional del Museu amb la visita virtual de la sala Pintor Teodoro Andreu

Com cada any, el 18 de maig se celebra este dia, enguany amb el lema "Museu per Igualtat"


 ._000716

El MUMA llança la visita virtual de la sala Pintor Teodoro Andreu amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Com cada any, el 18 de maig se celebra este dia, enguany amb el lema "Museu per Igualtat". L'objectiu d'esta celebració és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l'intercanvi cultural, l'enriquiment recíproc, així com la seua utilitat per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.
Els museus, ara més si cap, a causa de la presència de la Covid 19 s'estan reinventant contínuament per a ser més interactius, centrats en l'audiència, orientats a la comunitat, flexibles, adaptables i mòbils. S'han convertit en eixos culturals que funcionen com a plataformes on la creativitat es combina amb el coneixement i on els visitants poden crear, compartir i interactuar. El MUMA d’Alzira també s’ha reinventat i per primera vegada a la nostra ciutat es pot realitzar una visita virtual a una sala del museu municipal, en este cas la de l’artista alzireny, Teodoro Andreu. Per accedir cal entrar a la web de l’Ajuntament d’Alzira en l’apartat ‘Museu, Patrimoni i Turisme‘. Des de la regidoria de Patrimoni Cultural i el MUMA també s'estan duent a terme diverses activitats a través de les xarxes socials per fomentar el patrimoni històric, cultural i artístic de la ciutat. El museu municipal ja té preparades diverses exposicions que podran ser visitades en el moment que el govern central autoritze l'apertura de museus seguint totes les indicacions i recomanacions establertes per les autoritats sanitàries. Les mostres es podran veure a la recentment remodelada sala "La Cambra" ubicada a la segona planta del MUMA, així com a les sales temporals. Cal recordar que a causa de la situació que estem patint no es realitzarà cap acte inaugural de les citades exposicions.
 La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, ha destacat que "Es tracta d’una situació nova per a tots, però la cultura mai es deté, i és crucial que els museus també ens mantinguem en marxa, sobretot davant l'arribada de la Covid 19. En una situació en la qual milions de persones de tot el món estan separades les unes de les altres, els museus poden unir-nos. Es tornen més resistents, enginyosos i innovadors. Des del MUMA hem posat en marxa la visita virtual de la nostra sala ‘Teodoro Andrei’, a més d’oferir al llarg de tot este mes de maig continguts històrics, pedagògics, culturals o d’oci mitjançant les xarxes socials. La finalitat és ser instrument educatiu i formador perquè els alzirenys i alzirenyes puguen conéixer i descobrir el patrimoni de la ciutat i posar-lo en valor. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


._000725

._000739
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal