Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 4 de abril de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira oferix acompanyament telefònic per a persones majors que viuen a soles

Amb l’objectiu de fer més agradable el període de confinament


 


 .-000403 

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, posa en marxa la campanya Estem amb tu. Acompanyament telefònic per a persones majors.

Es tracta d’un projecte de voluntariat per a fer un acompanyament telefònic a persones majors i que viuen a soles amb l’objectiu de fer més agradable el període de confinament.

“És essencial que els nostres majors puguen sentir-se acompanyats i informats de totes les eines que tenen per a poder estar tranquils i segurs a les seues cases. Que sàpien que hi ha un equip d’assistència psicològica o que si els fa falta anar a la farmàcia poden telefonar a Protecció Civil i també que disposen d’activitats d’oci en línia”, assegura l’alcalde de la ciutat i responsable d’esta àrea, Diego Gómez.

El projecte, gestionat per IDEA amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials i les persones voluntàries, el duen a terme els alumnes de les especialitats de “Gestió de telefonades de teleassistència” i els alumnes de “Servici d’ajuda a domicili” del Taller d’Ocupació T’ESTIME 2019 d’IDEA.

“Volem agrair als voluntaris la seua participació, que és indispensable en esta acció. A més d’oferir el seu temps, estem parlant de persones formades en la matèria i preparades per a posar en pràctica els coneixements que tenen”, afig Gómez.

Els interessats en esta acció, persones majors i residents a Alzira, hauran de telefonar a IDEA al 96 245 51 01 o al telèfon d’atenció als majors de Serveis Socials 663 29 56 02 i indicar que volen rebre este servei.

Una vegada recollides les dades, s’assignaran als diferents voluntaris i voluntàries perquè inicien les cridades telefòniques d’acompanyament, cada dia en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, mentre dure l’estat d’alarma.

Cada voluntari ha rebut un protocol d’actuació per a seguir en els diferents contactes, amb la informació dels serveis municipals disponibles, telèfons d’interés i pautes abans, durant i després de l’atenció per a poder oferir un servei de qualitat i adaptat a les necessitats.

Entre altres, oferiran informació sobre el servei de repartiment a domicili dels comerços locals, el telèfon de Protecció Civil que oferix portar medicaments a domicili o el telèfon d’atenció psicològica.

 

Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


._000765

._000768

._000609

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
SocialHumanismoSalud, SanidadServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal