Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de abril de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira estimula a exercitar la imaginació i convoca concursos d'arts plàstiques, dibuix i literatura des de casa

“Des de la Regidoria de Cultura vos convidem a crear i deixar de ser espectadors per un temps”



._000715

Des de la Regidoria de Cultura vos convidem a crear i deixar de ser espectadors per un temps. Es tracta de tres concursos per a deixar correr el nostre art i creativitat en arts plàstiques, dibuix i literatura.
 
ARTS PLÀSTIQUES Disseny de samarretes “Anirem de festa” 

El motiu de les creacions transcorre al voltant de com ens agradaria celebrar que ja podem eixir al carrer. Hi haurà tres categories: per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys, joves de 13 a 16 i adults. S’admetrà un únic disseny per participant emprant qualsevol tècnica pictòrica en tamany màxim de 21 x 30 cm. Els treballs es lliuraran a la Casa de la Cultura en el moment en que finalitze la situació d’emergència sanitària. Els premi consistiran en lots de materials d’Arts Plàstiques adaptats a les categories.

 
DIBUIX “La finestra indiscreta”

Estos dies les finestres i balcons de les nostres cases s’han convertit en un element indispensable per a observar què passa al carrer, què fan els nostres veïns i veïnes, quin oratge fa i ens permeten també mantindre contacte amb estes persones que viuen més a prop de nosaltres. El concurs ens proposa dibuixar el que més et crida l’atenció d’aquelles coses i situacions que veus cada dia per la finestra de ta casa. Va dirigit a tota la ciutadania. S’admetrà un únic dibuix per participant, en DIN A4. Els treballs es lliuraran a la Casa de la Cultura en el moment en que finalitze la situació d’emergència sanitària. Els premi consistiran en lots de materials d’Arts Plàstiques adaptats a les categories.

 
LITERARI “Relats des de la finestra”

La temàtica farà referència a la situació que estem vivint actualment per l’emergència sanitària. Així doncs es podran presentar textos descriptius, narratius i de reflexió en castellà o valencià. Hi haurà tres categories: per a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys, joves de 13 a 16 i adults. Cada participant podrà presentar un únic text amb una extensió màxima de dos fulls a una cara. Els treballs seran entregats al SERVAL. Els premi consistiran en lots de llibres adaptats a les categories. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

  

 

._000585 

._000640

._000351

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
SocialActividadesSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 03/04/2020
Esto sólo pasa en Alzira... algunos han perdido su trabajo, otros no saben cómo saldrán de esta y desde la concejalía de Cultura se les ocurre está gilipollez de que describan la cruda realidad... digo yo que será para justificar la inutilidad de pagar el sueldo a los del SERVAL durante este mes.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal