Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 25 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Camí Natural del Xúquer pren forma de la mà de la Diputació de València

Per a mantenir l'ús d'antigues vies naturals, facilitar l'accés en bici, cavall, a peu i vertebrar una xarxa de camins naturals al llarg de riu Xúquer



._000725

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno es reuneix amb els representants de localitats beneficiades de la Ribera, Canal de Navarrés i Vall de Cofrents – Aiora per informar de les novetats del projecte

La diputada de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno, s'ha reunit amb els tècnics i representants dels municipis de les comarques de la Ribera, Canal de Navarrés i Vall de Cofrents – Aiora, per on transcorrerà el Camí Natural del Xúquer, per conéixer les seues valoracions inicials del traçat i analitzar les possibles millores aportades pels municipis al projecte original.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532 


El projecte del Camí Natural del Xúquer, està sufragat amb fons del Ministeri amb la direcció de la Diputació de València, i afavorirà a 18 municipis valencians i a 190,59 kilòmetres per incrementar el desenvolupament sostenible de la zona amb la coordinació de la Diputació i mantenir l'ús d'antigues vies naturals, facilitar l'accés en bici, cavall, a peu i vertebrar una xarxa de camins naturals al llarg de riu Xúquer, creant infraestructures aptes que potencien el medi ambient, l'esport, l'educació, la cultura i el turisme sostenible. La construcció del Camí Natural del Xúquer tindrà una execució de dos anys, i anirà a càrrec del Ministeri. Segons ha explicat la diputada Dolors Gimeno, “el pobles han aportat millores al projecte original que hauran de ser acceptades pel Ministeri, encara que en principi no afecten la declaració d'Impacte Ambiental”, com són alternatives per sendes tradicionals, enfront a nous camins.

Per altra banda, la diputada també ha informat que el projecte inclourà una senyalística específica i panels informatius sobre la història, cultura i costums de les zones i pobles per on transcorrerà el Camí Natural. 

DIVAL

   

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 .-000006 

 

 

 ._000546
.
.-000049
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal