Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
domingo, 23 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 VI Concurs d’Instagram de Falles, del 29 de febrer al 20 de març

Participar és tant senzill com realitzar fotografies que mostren qualsevol aspecte de la festa fallera de la ciutat d'Alzira etiquetant-les amb #fallespatrimoni20



._000723

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Patrimoni Cultural, convoca el VI Concurs d’Instagram de Falles en el que poden participar totes les persones usuàries de l’aplicació mòbil d’Instagram. Participar és tant senzill com realitzar fotografies que mostren qualsevol aspecte de la festa fallera de la ciutat d'Alzira etiquetant-les amb #fallespatrimoni20

Entraran en concurs totes aquelles instantànies etiquetades entre el 29 de febrer i el 20 de març, ambdós dies inclosos, no seguent admeses les fotografies pujades abans o després de les dates assenyalades.

"És molt important utilitzar l’etiqueta correctament #alzirapatrimoni20 per tal que les fotografies puguen entrar en concurs, sinó s’etiqueten correctament els membres del jurat no podran tindre accés a les instantànies per poder-les valorar", ha aclarit Isabel Aguilar, tinent d'alcalde i regidora de Patrimoni Cultural.

La participació en el concurs no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que complisquen la temàtica del concurs, Falles d’Alzira.

El premis són: primer premi 150 euros; segon premi 100 euros; i un tercer premi amb una quantia de 50 euros. Els premis s’abonaran als guanyadors per mitjà de transferència bancària.

"Totes les fotos presentades podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Alzira com a promoció de les Falles de la nostra ciutat, per tal d'acostar l'idiosincràsia de la nostra festa des de la vessant Patrimonial i Turística de la ciutat d'Alzira", segons ha manifestat la regidora encarregada d'estes dos regidories.

Per últim remarcar que les vint fotografies finalistes seran publicades en el Facebook i Instagram de l’Ajuntament d’Alzira, a més de en els Facebook del MUMA i Alzira Turismo. Com en edicions anteriors de les vint fotos finalistes l'instantània que obtinga més "m'agrada" en les pàgines de Facebook i Instagram obtindrà el premi al Vot Popular, sense consignació econòmica, però passant a ser la foto que anunciarà el concurs d'Instagram del pròxim any. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

._000556

 ._000557

._000559
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaArtes Plásticas
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal