Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de noviembre de 2019
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Partit Popular 'exigirà' a la Conselleria inversió immediata per a conservar la Torre dels Coloms de La Murta

"També demanarem l'adequació de la Casa d'Olivera i més rehabilitació de les muralles, per tal de protegir els nostre patrimoni"


._000737

 

El Partit Popular d'Alzira ha presentat les esmenes als pressupostos de la Generalitat Valenciana per al pròxim any 2020. A través dels seus representants en Les Corts han preparat una bateria de propostes, "sempre de forma constructiva i seriosa, per a que puguen dur-se a terme i fetes perquè hem constatat que no s'han destinat partides pressupostaries per a realitzar-les i que són importantíssimes per a la nostra localitat", ha assegurat José Andrés Hernández.

Entre les propostes pressupostaries presentades pels Populars d'Alzira destaquen les destinades a infraestructures per a serveis públics, incrementar la dotació pressupostaria per a l'edifici de la Policia Local i també per al nou edifici de bombers, un pont sobre el riu Xúquer en la CV-50, la construcció del Palau de la Justícia, la connexió d'Alzira amb l'AP-7, la finalització de les actuacions en el canal de Les Basses i el barranc de La Casella, la millora del sistema de regadiu i més dotació per a polítiques d'Igualtat  són algunes de les reivindicacions que ja hem tractat en altres articles.

Respecte al tema d'instal·lacions esportives a la localitat demanaran que es financie per part de la Generalitat el projecte que inicià el PP de l'Anell Verd per a protegir la pista de cros.

En l'àrea de Cultura i Patrimoni recorden que un dels aspectes pendents és la rehabilitació de la Torre dels Coloms, sobre la qual han assegurat que "exigiran a la Conselleria la inversió, donat el mal estat en el que es troba i continuarem demandant  l'adequació de la Casa d'Olivera i més rehabilitació de les muralles per tal de protegir els nostre patrimoni", manifestà Hernández.

En pròximes publicacions detallarem les esmenes que han presentat als pressupostos de la Generalitat Valenciana, per al pròxim any 2020, en Serveis Socials i Educació.

E6D


 

 
 
 
Información relacionada 
 
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal