Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
lunes, 21 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més de mig miler de joves participaran en el VII Encontre Nacional de Joves de Germandats i Confraries

Se celebrarà aquest cap de setmana a Alzira


._000637

Més de 500 joves vinguts de tota Espanya i més d'un centenar de voluntaris alzirenys es donaran cita a la nostra ciutat en la VII Trobada Nacional de Joves de Germanors i Confraries (JOHC). Els joves confrares de la Junta de Germandats i Confraries (JHHCC) han presentat en roda de premsa VII JOHC que tindrà lloc a Alzira els dies 24, 25, 26 i 27 d'octubre.

Junt al regidor de Festes, Xavi Pérez ha estat la Vicepresidenta de JOHC España, Clara E. Aledón i el Director del JOHC Alzira, Alejandro Puigvert qui ha explicat la programació completa d'aquest esdeveniment.

“Es tracta d’una oportunitat única per a mostrar als nombrosos visitants el millor de la setmana santa alzirenya. L’Ajuntament posa a disposició de la JOCH les nostres infraestructures i el personal per a poder gaudir d’una trobada inoblidable” ha comentat el regidor de festes, Xavi Pérez

Entre les activitats previstes estan una processó en la qual eixiran als carrers els passos processionals de 15 de les Germandats i Confraries d'Alzira. Dos ponències en el Gran Teatre; una paella gegant; una fira confrare on els participants podran mostrar les seues diferents Setmanes Santes en els seus estands. També hi haurà una peregrinació i ofrena en el Santuari als patrons de la ciutat; la representació del musical “Jesucrist Superstar”; la visita a diferents dossels o una Exaltació del Tambor i el Bombo, així com diferents actes litúrgics.

Joves vinguts de tota Espanya es donaran cita a Alzira, que serà capital nacional del món confrare l'últim cap de setmana d'octubre. El JOHC finalitzarà amb la proclamació de la nova seu que albergarà la seua huitena edició, i on Alzira ostentarà la seua presidència fins a 2020.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000462
 
.
.-000049

._000472

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSemana Santa

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 21/10/2019
"Es tracta d’una oportunitat única"
Ya estamos con las gilipolleces, ¡todos los años es 'una oportunidad única'!

"L’Ajuntament posa a disposició de la JOCH les nostres infraestructures i el personal"
Ahora que el trinquet (esa instalación caprichosa) está vacía los podéis alojar allí, porque la biblioteca como que no creo que la usen mucho.
En cuanto al personal... no me imagino al archivero o al director de MUMA organizando a los mamporreros del tambor; con el servicio de limpieza para limpiar las meadas y las vomiteras será más que suficiente.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal