Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 29 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra hui la Festa Major de la Mare de Déu del Lluch

A les 11 hores, en el Parc de les Muralles, es representarà la troballa de la imatge, que donarà pas a la Processoneta del Matí. Per la vesprada, Processó General


._000691
._000585 

Diumenge 29 de Setembre: FESTA MAJOR. Solemnitat litúrgica de la MARE DE DÉU DEL LLUCH.

 

En amanéixer VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES.

 

A les 11 h. en el Parc de les Muralles, TROBALLA DE LA MARE DE DÉU i PROCESSONETA DEL MATÍ, que s’iniciarà a la Plaça de Santa Maria, continuant pels carrers Santa Maria, Santa Llúcia, Sant Roc, fins a la Casa Consistorial. La imatge de la Mare de Déu serà portada a muscles por dones. Durant el trajecte se realitzarà l’OFRENA DE LA SEDA i s’interpretaran per xiquets i jóvens les danses de la Carxofa, dels Negrets, dels Arquets, dels Teixidors, del Bolero i dels Nanos i Gegants, baix l’organització del Grup de Danses d’Alzira. Des del barri de Sant Roc, la Moreneta serà acompanyada per la imatge del titular de la barriada i per la seua comissió de festes, fins l’Ajuntament. Des del balcó principal de la Casa Consistorial la imatge serà mostrada a la ciutat, acomiadant-se tots els grups amb la interpretació simultània dels seus respectius balls.

A continuació, la Junta Directiva de la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lluch, visitarà el LLAR SANTA TERESA JORNET, de les Germanetes d’Ancians Desemparats.

 

A les 14'30 h. Dinar de Confraternitat a la Sala La Masía.

 

A les 18'15 h. a les portes del temple de Santa Caterina, RECEPCIÓ d’autoritats i convidats.

 

A les 18,30 h. SOLEMNE CONCELEBRACIÓ DE L’EUCARISTÍA en la Solemnitat de la Patrona de la ciutat. Serà presidida, Déu per mitjà, pel Cardenal Arquebisbe de València ANTONIO CAÑIZARES LLOVERA. En la part musical, actuarà la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira.

En acabar la Missa s’iniciarà la PROCESSÓ GENERAL de retorn de la imatge de la Patrona fins al Reial Santuari. (Aproximadament una hora abans iniciarà el recorregut el Grup de Danses d’Alzira amb els balls tradicionals).

L’orde de la Processó serà el següent: Banda de tambors de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa, Creu Processional, fidels, associacions religioses, Junta de Festes de Barris i Partides, Associació de Moros i Cristians La Vila d’Alzira, Festes de Sant Antoni Abat, Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa amb els seus Clavaris Majors, Germandat dels Patrons d’Alzira en València, Comissions falleres i Junta Local Fallera amb les Falleres Majors de la ciutat Mercedes Bohigues Valls i xiqueta Inés Brines Pellicer, Dames i Dames Majors d’anys anteriors, Dama Major de la Mare de Déu Elena López Peris i Dames, anda de la Mare de Déu portada a muscles, Clero, Cambreres i convidats, Pontifícia Arxiconfraria dels Sants Patrons, Junta de la Reial Confraria de la Mare de Déu, autoritats i Corporació Municipal amb masses, tancant la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira. En el pati del col·legi Blasco Ibáñez se dispararà un Gran Castell de focs artificials. En arribar la Mare de Déu al Reial Santuari se descobrirà la imatge de la Patrona i se cantaran la Salve, Gojos i Despedida.

Els fidels podran pujar al cambril de la Verge. Col·laboren: Comissió de Festes del Salvador, Comissió de Festes de Sant Roc, Comissió de Festes de Sant Llorenç, Comissió de Festes de Sant Antoni Abat, Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa, Junta Local Fallera, Coordinadora de Festes de Barris i Partides, Associació de Moros i Cristians La Vila d’Alzira, Grup de Danses d’Alzira, Coral Polifònica Ciutat d’Alzira, Societat Musical d’Alzira i EXCEL·LENTÍSSIM AJUNTAMENT D’ALZIRA.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 


 


._000351

._000715 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

María - 29/09/2019
¿Patrona de la ciudad? No hay más ciego que el que no quiere ver...
Paco - 29/09/2019
Muchas asociaciones y comisiones festivas pero..... ¿y fieles devotos?
Censura - 29/09/2019
Pq el seis doble censura algunos comentarios?
Rosa Maria de Dios - 29/09/2019
Censura porque cuando dicen las verdades como catedrales se pierden muchas amistades. Este mundo de los humanos desde hace muchísimos años viven de gran fantasías, para poder ser felices en ellas en sus vidas, si te sales de ellas te miran de reojo, diciendote que estas loco. Así que a vivir de la falsedad sin estar en Dios en su verdad. Si desean ver las verdades de la vida vayan a ver mi web yo no vivo de las fantasías por eso ando muy sola en esta vida.
¡Maya!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal