Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 13 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar

El riu Xúquer fa una hora | Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Malgrat seguir en alerta roja per pluges intenses, la situació del riu Xúquer és de normalitat

“L’embassament de Bellús està laminant aigua de manera escalonada fins els 70 m3/s, per la qual cosa estarem vigilants al nivell d’aigua del riu”


 

 
 

ACTUALITZACIÓ PLUJA 14:00 hores 13/09/2019

ALERTA ROJA PER RISC DE FORTES PLUGES

 

L’alcalde, Diego Gómez i la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés, han visitat diferents punts de la ciutat, per tal de valorar la situació a les infraestructures.

A hores d’ara, la situació al riu Xúquer és de normalitat. S’han tallat  per precaució a la Garrofera el camí dels Tollos (abans del llavador) i el barranc de la Reva. La resta, amb normalitat,  inclosos els barrancs de la Casella, de Barxeta i al camí de l’Arena, que no presenten cap incidència.

AEMET manté el nivell roig per pluges intenses a Alzira fins a les 23:00 hores de la matinada, per la qual cosa poden donar-se episodis de fortes pluges. L’embassament de Bellús està laminant aigua de manera escalonada fins els 70 m3/s, per la qual cosa estarem vigilants al nivell d’aigua del riu tot i que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha informat a l’Ajuntament que no es preveuen afeccions aigües avall donada la situació actual als rius Albaida i Cànyoles.

S’insistix a la ciutadania que continúe pendent de l’estat de l’emergència, que mantinguen la prudència en els desplaçaments i procure estar informada de l'evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius d'Alzira Ràdio i les xarxes socials municipals (facebook, twitter i Instagram) o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu cridar a la Polícia Local 962455233.

Se sol•licita la col•laboració ciutadana perquè actuen amb la major prudència, en els casos que la situació ho requerisca. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000634  

._000534
._000629
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

El Tiempo en Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 13/09/2019
Tranquilos, Fernando Pascual está puesto de botas de agua color verde, como las que había en la pantanà, y preparado con cubos de agua por si viene una tromba fuerte de agua y hay que ir sacando el agua del río 'a poalaes'.
Próximamente veremos ese selfie en El Seis Doble.
Paco M - 13/09/2019
Podréis decir lo que estiméis de Fernando Pascual, pero es un político que se distingue de otros muchos, por su dedicación.
Lo vemos en cada cometido de sus áreas, ya sea en cualquier evento o situación de emergencia como es el caso de las precipitaciones. Soy testigo directo porque trabajo en una de las empresas que siempre está disponible para estar en la calle mientras muchos están durmiendo, especialmente en cada alerta de lluvia.
Solo tengo palabras de agradecimiento de este sr, en cualquier lugar en el que nos encontramos siempre tiene la palabra GRACIAS en sus labios.
Podrá tener defectos y virtudes, pero ya me diréis si en su trabajo de Obras, encontráis alguien que trabaje más y que siempre esté disponible.
No suelo comentar mucho es el Seisdoble, pero en una situación tan seria creo que frivolizar no es lo más correcto. Pero cada uno que se exprese como desee, al igual que lo hago yo.
Saludos a todos mis comparemos, que hemos estado ya dos noches vigilando y colaborando en las tareas de prevención de estas lluvias.


Hasta els - 13/09/2019
Estic hasta els collons del politics, i les fotos de les canyes, de la merda i dels plàstics que arrastraba ahir el riu, Ah! Ixes no interesen, estic hasta els collons de la cantitat de brutetat que tenen els rius, es per a plorar, estic hasta els collons!
Benito - 13/09/2019
Hasta els... els teus collons et denunciaran per explotació laboral.
mika - 13/09/2019
"Val selfiman on estarà estarà de guàrdia preparat amb la càmera de fotos les bótes verdes i el poal ¿Selfie Mannnnn?..."
"que valent és este polític és un polític que es distingix de molts altres, Ho veiem en cada comesa de les seues àrees, ja siga en qualsevol esdeveniment o situació d'emergència" "de selfie pintant la mikado pintant bancs arcoiris de tot és tot terreny pascualllllllll On estarà?"

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal