Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.884 Fotografías: 108.871 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’escola de la Unió Esportiva Alzira finalitza la temporada amb guardons per als seus integrants

L’Ajuntament d’Alzira, present a l’acte de final de temporada


._000645
._000646

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha fet entrega de medalles i trofeus a l’acte de final de temporada de l’escola de la Unió Esportiva Alzira (UD). Els xiquets i xiquetes tant de futbol huit com de futbol onze han finalitzat el curs, en què molts d’ells i elles han rebut alguna condecoració per la seua implicació en el club. L’acte, que va tindre lloc a l’estadi Lluís Suñer, va reunir les categories de querubins fins a alevins, els quals, tant xiquetes com xiquets, van rebre una medalla. A més, aquells equips guanyadors de la seua lliga han rebut reconeixement. Per altra banda, els equips de les categories infantil a juvenil també van ser guardonats pel seu benfer. Es va reconéixer el jugador o jugadora més regular de cada equip, així com el màxim golejador o màxima golejadora del seu conjunt.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat la bona tasca d’estes escoles esportives: “És molt important cuidar i motivar els més menuts en l’àmbit esportiu, des de la Unió Esportiva Alzira feu un gran treball amb les xiquetes i xiquets que juguen a futbol. Des de l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports sempre tindreu el nostre suport”. També s’ha dirigit als joves esportistes: “Seguiu com fins ara, esforçant-vos, entrenant-vos, jugant a futbol. Sou el futur d’un gran club, enhorabona per esta temporada que hui acaba”. Al voltant de 500 xiquetes, xiquets i joves, junt amb les seues famílies, van participar d’un acte en què es va posar en valor la importància de practicar esport en la infantesa. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

.-000100

 

 

  

 


._000697
._000679
._000664

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. UD Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Socio Alzira - 28/06/2019
Molta foto del regidor i tot molt bonico, pero a vore si doneu des de l'Ajuntament mes diners al club perque se està fent este any un equip de promoció per intentar tindre un equip en segon b i passejar el nom d'Alzira per tota Espanya.

Amunt Alzira.
Benito - 28/06/2019
¿Por pasear el nombre de Alzira por España da pasta el Ayuntamiento? ¿Dónde hay que llamar? Porque, si es preciso, me hago camisetas con la imagen de la Murta o de los Casalicios y una reganyà de sombrero.
Vecino - 28/06/2019
No hace falta que llame Don Benito porque el ayuntamiento no da pasta a cualquier mindundi por pasear el nombre de Alzira.
Juan - 28/06/2019
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Juan - 29/06/2019
Piden mas dinero !!!! con el dinero que nos cuesta a todos los Alzireños mantener una escuela de fútbol privada ........................y no me voy a exceder mas en el comentario x q si no la administración no te publica el comentario x decir las verdades.
Hasta els - 29/06/2019
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Mari - 01/07/2019
Juan, que yo sepa en las escuelas de fútbol privadas los niños pagan y no poco, si te refieren a que utilizan instalaciones municipales,otros colectivos también utilizan dependencias municipales , ¿No se si te refieres a las subvenciones que reciben ?Me consta que existen multitud de asociaciones deportivas y culturales que las reciben, sin contar lo que se lleva por ejemplo la junta local fallera.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal