Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 1 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comença a l’Alquerieta el Festival de Murals Artístics AlqueriARTE 2019

"Cada vegada que es pinta un mural es visualitzen les enormes possibilitats de l’art"


._000678
.-000472 

Per segon any consecutiu el barri de l’Alquerieta celebra el festival AlqueriARTE, un festival artístic en el qual veïnes i veïns del barri i del municipi d’Alzira realitzaran 4 murals participatius, guiats per artistes de reconegut prestigi.

El primer mural es va pintar dimecres passat 29 de maig, al parc del carrer Trafalgar. El muralista Arturo López, membre del col·lectiu “De tripas Aerosol” va ser l’encarregat de coordinar este mural. Arturo fa diversos anys que participa en nombrosos festivals, així com en exposicions individuals i compartides i les seues obres es poden disfrutar en nombroses ciutats.

Per a la realització del mural ha comptat amb la implicació de l’Espai Jove, grup d’adolescents del barri de l’Alquierieta que es reunix setmanalment i que desenvolupa diferents activitats d’oci i temps lliure, acompanyats per la fundació Cepaim i el Centre de Participació Ciutadana. Han participat en el disseny del mural aportant nombroses idees i reflexions sobre temes molt interessants que han pogut plasmar en el mural.

Cada vegada que es pinta un mural es visualitzen les enormes possibilitats de l’art, i més concretament des de la nostra òptica l’utilitzem com una eina de convivència i trobada social.

Al mateix temps que s’activa este espai s’aprofita per a reflexionar amb els diferents grups sobre temes com la diversitat cultural, la cultura de la pau, la igualtat entre hòmens i dones o la protecció de l’entorn.

Esta activitat està organitzada pel Centre de Participació Ciutadana, centre adscrit a l’Àrea de Serveis Socials i Innovació Social de l’Ajuntament d’Alzira i per la Fundació Cepaim, i finançada pel Ministeri de Treball i la Unió Europea a través del “Programa per a la promoció de la integració i la convivència intercultural en l’àmbit educatiu”. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

._000579
._000580
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes Plásticas
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal