Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 28 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Per demanar... demane seguir endavant

He après que no es pot donar marxa enrere, que la essència de la vida és anar cap endavant. La vida, en realitat, és un carrer amb sentit únic


._000556

._000697

Estan els que prefereixen sempre la mateixa roba. Estan els que porten talismans, els que fan promeses. Els que s'encomanen al cel, els que creuen en supersticions i estan els que segueixen corrents quan ja els tremolen les cames. Els que segueixen jugant quan se'ls acaba l'aire. Els que segueixen lluitant quan tot pareix perdut cm si cada vegada fora l'última vegada convençuts de que la vida mateixa és una provocació, un combat desafiant.

Pateixen, però mai es queixen, perquè saben que el dolor pasa, el suor s'asseca i el cansament acaba. Però hi ha algo que mai desapareix, la satisfacció de poder aconseguir algo tan desitjat. Els seus cossos tenen la mateixa quantitat de músculs (no queda exclòs el volum...), en les seues venes corre la mateixa quantitat d sang. El que et fa diferent… és l'ànima!

Una consciència salvatge i llibertadora que no dubta per reivindicar sentiment. Tot i ser com un tub d'escapament a punt d'encallar-se. Com universitaris que sols s'emborratxen en acabar els exàmens, heavys a punt d tallar-se els cabells i casar-se. Rebels de mitja jornada, escèptics de colonia d'estiu que deixen la seua minúscula insurrecció com a souvenir, com a un burret de palla que li portaren de les seues vacances del batibull d'uns altres. El inconformisme com intermedi, com a temps mort, com una activitat extraescolar, com apuntar-se a cursets de guitarra, llatí o alemà... però no demanem tant...


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


La meua també entén d'això xo només requereix de cada dia una nova oportunitat. Que tots tinguem un foli en blanc cada matí per omplir-lo regalant records. Per demanar...que les teues interminables pestanyes siguen rotuladors, el teu primer sospir en la meua galta, cames entrellaçades. Per demanar...un bitllet d'avió a la Lluna, i també que tu vingues amb mi. Sempre. I que una ràfega de vent mentre menredra els cabells em faça tancar els ulls per sentir-te millor, perquè et senques millor. Algo sencill...una platja de nit amb tu al meu costat, xafar l'arena que tu mous, Besar-te dalt d'una noria i desde dalt cridar tot el que jo capte amb document Word per no perdre-ho. I per demanar... una casa buida i una banyera plena amb bombolles de sabó i el tacte de la teua pell amb la meua. Una font inesgotable d'imaginació, acabar-nos la botella d'il·lussions i prendrens finalment Lluna. Només per no desperdiciar la nostra capacitat de desitjar.

Tu també també pots demanar... ;)

He après que no es pot donar marxa enrere, que la essència de la vida és anar cap endavant. La vida, en realitat, és un carrer amb sentit únic. Segueix la fletxa…

La Gata Crispys

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 ._000658
 ._000560



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal