Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 8 de abril de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala aconsegueix una remuntada històrica en un Palau d’Esports sense públic

Els de la Ribera Alta s’adjudicaren una nova victòria després de donar-li la volta al partit amb tres gols en els últims minuts


._000622

L'Alzira Futbol Sala ho ha tornat a fer. Els de Braulio Correal van véncer al CD Otxartabe amb una remuntada històrica (4-3). Els dos gols Xavi López i el gol de Pau Bellés des dels 10 metres en l'últim tram van servir per a donar-li la volta a un marcador que reflectia un 1-3 quan restaven dos minuts per al final.

Amb un Palau d’Esports sense públic, pel compliment de la desproporcionada sanció imposada per la RFEF, l'Alzira FS va lluitar amb tot per a véncer al conjunt bilbaí, qui obriria la vesprada amb una diana quan encara no s'havien consumit els dos primers minuts. Superat l’equador del primer temps, l’Otxartabe va anotar de nou per mitjà de Christian, qui després de baixar una pilota llarga arribada des de darrere va enviar el baló a la xarxa.

Després de diverses ocasions frustrades, Rafa Ara va aconseguir retallar distàncies abans del descans. Ja en la represa, l'Alzira ho intentava, però la porteria visitant semblava impenetrable, en gran mesura per una destacable actuació del porter visitant. El gol va acabar arribant, però per al bàndol bilbaí, que augmentava l'avantatge a dos gols mancant 8 minuts.

Però l'Alzira tenia arguments a oferir encara. Amb poc més de dos minuts perquè la botzina decretara el final del partit, i amb el joc de cinc, Xavi López va acurtar distàncies. Pocs segons després, Pau Bellés empatava el partit des dels 10 metres i, de nou en superioritat per l'expulsió de Yeray,quan restaven 30 segons, el capità Xavi López aprofitava una gran assistència de Rafa Ara per a culminar la remuntada.

L'Alzira FS continua líder, ara amb 56 punts. A més a més, recupera l'avantatge de 7 punts després dels empats de San Juan i Tafatrans. Més d'un centenar d'afeccionats van seguir el partit a través d'un projector instal•lat al Fontana Mogort, just al costat del Palau d’Esports, clausurat per sanció. El pròxim dissabte, l'Alzira viatjarà a Tafalla (Navarra) per a enfrontar-se a Tafatrans (18.30 hores).

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000448 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal