Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de marzo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La portada barroca a la façana de l’església de Santa Caterina disposa d’una nova il·luminació

Una gran peça a la qual se li atorgà la declaració de BIC


 ._000588
._000590

Una nova il·luminació nocturna destaca els detalls de la portada barroca de l’església de Santa Caterina, situada a la plaça que porta el seu nom i que va realitzar Gaspar Dies.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’ha atés la petició del rector de l'església, Enrique Masià, que sol·licità, fa unes setmanes, que es tinguera en compte la importància d’esta singular portalada, una gran peça a la qual se li atorgà la declaració de BIC i, com a tal, s’han pres les mesures oportunes per a instal·lar una il·luminació adequada.

El regidor de l’àrea responsable, Fernando Pascual, ha supervisat les tasques d’instal·lació de la il·luminació i ha declarat al respecte: “S’ha instal·lat un focus de gran capacitat lumínica per tal de millorar la il·luminació i donar-li la rellevància que pertoca a una obra mestra que és monument declarat Bé d’Interés Cultural, i que lluïx a la plaça de Santa Caterina, concretament a la façana d’esta església de la nostra ciutat. Este i altres monuments de la ciutat han rebut millores en la seua il·luminació per tal de destacar-los i donar-los la importància per la qual en el seu dia es realitzaren, i que formen part del nostre patrimoni cultural”.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000584 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal