Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 21 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El campionat aleví de natació se celebra este cap de setmana a Alzira

Dels 300 nadadors 14 pertanyen al club de natació Trencaones Alzira, entre els quals destaquen Júlia Cardona i José Luis de la Vara Pulido


 ._000490

300 dels millors nadadors i nadadores alevins de la Comunitat Valenciana buscaran este cap de setmana en la piscina coberta d’Alzira el títol autonòmic i la classificació per al campionat d’Espanya.

Hui s’ha presentant en roda de premsa el campionat a l’Ajuntament d’Alzira. A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, Marco Rivera, i el president del Club de Natació Trencaones, Raúl Ull.

Dels 300 nadadors, 14 pertanyen al club de natació Trencaones Alzira, entre els quals destaquen Júlia Cardona i José Luis de la Vara Pulido. “Josep Fayos, Santi Cabo, Lucas López, Pau Brines i Maia lardeur també presentaran batalla per a intentar aconseguir la mínima”, ha comentat el president del club alzireny, Raúl Ull.

El president de la Federació Valenciana, el dos voltes olímpic Marco Rivera, ha indicat que la designació d’Alzira “és un premi a l’excel·lent treball que s’està realitzant des de la capital de la Ribera Alta en sols tres anys d’existència”.

Rivera ha afegit que “esta instal·lació recull totes les condicions per a allotjar altres proves. Des de la nova directiva de la Federació volem que les competicions es desenvolupen en diferents piscines de la Comunitat, no sempre en les mateixes que pertanyen a grans ciutats i potents clubs”.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha celebrat que Alzira “aculla una prova d’esta importància en un esport que aporta tants beneficis a la salut de les persones”. D’altra banda, demana disculpes als usuaris habituals perquè la piscina no podrà utilitzar-se durant un dia i mig.

Les proves es desenvoluparan el dissabte de 15.30 a 20.30 h i el diumenge de 8 a 14 h i de 15 a 20.30 h.

 

Júlia Cardona, una ferma promesa

L’alzirenya Júlia Cardona és la més prometedora nadadora del club alzireny. Amb 12 anys ja té una de les 25 millors marques d’àmbit nacional de 100 metres papallona. El club alzireny s’està convertint en una referència d’àmbit autonòmic.  En només tres anys compta amb 90 xiquets i xiquetes i també 67 màsters.

“El bon treball està veient-se reflectit en el fet que s’apunten amb nosaltres nadadors d’altres localitats de la comarca”, ha comentat Ull.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesNatación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal