Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
lunes, 26 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala guanya en Pinseque i es posa líder de la lliga (1-3)

El conjunt riberenc acumula 24 punts després de 10 partits disputats i es troba al capdavant de la classificació


 
 
._000538
 

L'Alzira Futbol Sala continua nodrint de victòries el seu caseller particular. L’última ha estat la de dissabte en Pinseque, on el conjunt de Braulio Correal es va adjudicar els tres punts gràcies a l’1-3 que va reflectir el marcador després del temps reglamentari. Alvarito en dues ocasions i Luis Moreno signaren els gols del triomf que posa a l'Alzira FS líder de la classificació de forma anecdòtica.

El conjunt riberenc fou el primer a avisar. Quan solament s’havien consumit uns quants segons, Xusi ja havia estavellat el baló en la fusta, provocant així l’esglai dels aficionats locals; un esglai que es va repetir poc després, però aquesta vegada per una gran intervenció del porter alzireny Víctor Torres, qui desbaratà una bona ocasió local.

Des de l’inici, el partit fou intens i disputat, amb la pilota rodant contínuament d’un camp a un altre acumulant metres. En el minut 5, Jaume Todos Santos pogué encetar el marcador després d’un bon contracolp en solitari, però el xut va morir en les cames del porter del Pinseque. El fàstic d’aquesta acció augmenta quan, en la següent possessió, els locals posaren l’1-0.

Abans de l’equador del primer temps, Xavi López tragué de banda, Luis Moreno la deixa amb el cap i Alvarito, sense que el baló caiguera a terra, li pegà a la xarxa per a posar les taules. L’avantatge de l'Alzira arribà prop del descans després d’una jugada semblant, també amb Luis Moreno i Alvarito com a últims protagonistes.

El treball de la segona part fou immesurable. L'Alzira va imposar una serietat en defensa que el Pinseque, encara que ho intentà, no va poder fragmentar. El crono avançà sense gols, l’esfèric continuava acumulant metres en la fusta, però no s’introduïa en cap de les dues porteries. Quan restava un minut, el baló li caigué a Luis Moreno després d’una treta banda local i, mentre el jugador del Pinseque protestava, el de l'Alzira va enviar el baló a la xarxa per a certificar la victòria.

A hores d’ara, l'Alzira es troba al capdavant de la classificació amb 24 punts i un partit menys -l’ajornat davant Tafatrans-. Les pròximes dues jornades els de Braulio Correal jugaran en el Palau: el dissabte 1 davant el Futsal Ibi (18 hores) i el dissabte 8 enfront del Patatas Gómez de Saragossa.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 

.-000331
.-000466
.-000367
 .-000143

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal