Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Dissabte comença la XVII edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Alzira

Els aficionats a les artes escèniques podran gaudir del millor teatre amateur durant dos caps de setmana a preus populars


 

 

El Gran Teatre d'Alzira acull la XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur, organitzada per l'Associació Cultural La Tarumba amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana i el patrocini de l'Ajuntament d'Alzira, a través de la Regidoria de Cultura.Les representacions ocuparan els dissabtes i diumenges de dos caps de setmana d'octubre. El dissabte 13, a les 20 h, actuarà el grup Umbriel Teatro, de Motril (Granada). Sorgit a partir de l´Aula Municipal de Teatre de l´Ajuntament de Motril l´any 1993, han representat diverses obres, destacant Soliloquio de Grillos, de Juan Copete, obra per la qual han estat seleccionats i guardonats en diverses mostres i concursos de tota Espanya. Amb esta obra, les foses comunes de la Guerra Civil es pugen a l´escenari del Gran Teatre d´Alzira. Ens conta la història de tres dones desaparegudes de la Guerra Civil espanyola que són trobades en una fosa comuna. Una obra on es fusiona passat i present, on les tres prenen vida per a contar-mos la seua història.

Diumenge 14, a les 19 h, visita Alzira el grup d’Altea Pla i Revés, que naix l´any 1979 i que, després de treballar amb sainets, començà a preparar el seu gran repte, La Passió, un espectacle únic que es representa en valencià i que ja porta realitzant-se a Altea 32 edicions. Combinant  aquest treball, Pla i Revés ha representat, al llarg d´aquests anys, quasi una vintena d´espectacles amb èxit de crítica i públic, aconseguint diversos premis i mencions al seu treball. Presenten al Gran Teatre una comèdia d´embolics on la sort juga un paper fonamental: De la sort i de la mort ens conta la història de Rafel i Carles que després de convidar Sebastià (nebot de Carles) i a la seua dona a sopar, comproven com a Sebastià li ha passat alguna cosa dolenta. El destí i una sèrie d´embolics, ens portaran a situacions que mai no imaginaríem.

El cap de setmana següent  actuaran els grups Agrupación Escénica Enrique Rambal, de Utiel, i Suc de Teatre - La Tarumba, d’Alzira. El primer representarà Drácula, de Bram Stoker, en una adaptació de Enrique Rambal -que dona nom al grup-, Manuel Soriano i José Javier Pérez. Gràcies al grup d’Utiel, l´ombra del comte Dràcula es passejarà dissabte 20 per l´escenari del Gran Teatre. El grup d’Alzira tancarà la Mostra diumenge 21 amb el seu penúltim espectacle, Culpable, que ja es va representar l’edició passada en valencià i que esta vegada serà en castellà. Un espectacle que ha estat molt bé acollit on s´ha representat, incloent també guardons a la interpretació dels seus actors i actrius. Com en edicions anteriors, dues són els principals objectius de la Tarumba i de la Regidoria de Cultura amb aquesta Mostra: la promoció del teatre mitjançant uns preus més que populars (2 euros per al públic en general i 1 euro per a estudiants) i que a Alzira puguen veure's els treballs dels grups més destacats del panorama amateur espanyol.

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal