Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El quadrangular ‘valencià’ de 2a B, un èxit del que participà l'Alzira Futbol Sala

El Nueva Elda s’adjudicà la victòria del torneig en guanyar la final davant el Segorbe per 5-1


 
  .-000504

Els equips de 2a Divisió B de la Comunitat Valenciana es varen reunir el passat dissabte en el Palau d'Esports d'Alzira per a disputar un atractiu quadrangular. Amb un sistema de joc de semifinals, tercer i quart lloc i final, Segorbe, Nueva Elda, Futsal Ibi i l'Alzira Futbol Sala continuaren afinant de cara a l'inici de la competició programat per al 15 de setembre.

Tant l'afició alzirenya, com altres de més enllà varen gaudir de la cita organitzada per l'Alzira FS en el Palau d'Esports amb els equips de 'bronze'. Referent als resultats, fou el Nueva Elda qui s'adjudicà la victòria després de véncer al Segorbe en la final per 5-1. El tercer i quart lloc caigué per al Futsal Ibi en guanyar a l'Alzira 2-1.

El pas previ, les semifinals, deixaren la victòria de l'Elda davant l'Alzira per 2-4 i l'empat a 3 entre el Segorbe i l'Ibi, que acabaria resolent-se en favor dels castellonencs per penals. Els gols de l'Alzira els signaren Pau Bellés i Carreras en el primer encontre, i Xavi, de falta directa, en el darrer.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


'Ajuda'ns a fer història'

Els aficionats al futbol sala varen aprofitar per a adquirir el seu abonament de temporada i la seua bufanda per a gaudir d'una temporada històrica amb l'Alzira en 2a B. La venda continua dimarts i dijous de 18 a 21 hores en les oficines del Fontana Mogort. Pel que fa a l'inici de la competició, serà el pròxim 15 de setembre quan el conjunt alzireny visite al Guadalajara.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 
.-000295  


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal