Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 7 de julio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira participà en el II Fòrum de Participació Juvenil de la Ribera Alta

Més de 90 joves de la comarca es donaren cita a este Fòrum que va girar al voltant del lema "hàbits saludables"


 
 
 ._000490
 

L’Ajuntament d’Alzira va participar ahir, dijous 5 de juliol, en el II Fòrum de Participació Juvenil la Ribera Alta que es va celebrar a Carcaixent.

Més de 90 joves de la comarca es donaren cita a este Fòrum que, a la seua segona edició, va girar al voltant del lema “hàbits saludables”.

En representació d’Alzira va acudir el regidor de Joventut, Albert Furió. També va estar present el director general de l’IVAJ, Jesús Martí.

Furió va destacar que “sempre són importants este tipus d’encontres que servixen perquè joves de tota la comarca intercanvien experiències. A més, enguany, el tema central del fòrum ha estat molt apropiat, ja que el crear hàbits saludables en els joves és primordial”.

La trobada ha estat organitzada, conjuntament, per la Mancomunitat de la Ribera Alta, l’IVAJ, Xarxa Jove i els ajuntaments de la Ribera Alta. Els pobles participants són Benifaió, Alzira, Carcaixent, la Pobla Llarga, Montserrat, Càrcer, Sumacàrcer, Rafelguaraf, Manuel, Villanueva de Castelló, Senyera i Gavarda.

Al llarg del Fòrum al voltant dels hàbits saludables es tractaren temes com el tabac, l’alcoholèmia i les begudes saludables amb fruites i llet, amb tallers pràctics de cadascun dels temes.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


Els objectius d'este Fòrum són:

- Apropar la realitat dels joves als tècnics/es i regidors

- Conèixer les potencialitats dels joves de la comarca

- Crear un espai de debat sobre polítiques juvenils

- Extraure conclusions pràctiques per millorar la realitat dels joves.

 
 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 

 

._000530
.-000331
.-000100
.-000466



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal