Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 31 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La setmana que ve ja es podrà sol·licitar la cita prèvia de l’Escola d’Estiu 2018

Se celebra del 2 al 31 de juliol al CEIP Pintor Teodoro Andreu


 
 
 ._000539
 

L’Ajuntament d’Alzira ha programat, un any més, l’Escola d’Estiu que se celebra del 2 al 31 de juliol al CEIP Pintor Teodoro Andreu. A partir del dimecres 6 de juny, es podrà sol•licitar la cita prèvia mitjançant el web www.alzira.es, seleccionant el botó de cita prèvia que hi ha a la portada principal i a continuació cita prèvia Escola d’Estiu 2018.

Les inscripcions es faran a partir de l’11 de juny fins a esgotar les places.

- De manera presencial al Centre d’Informació Juvenil.

- De manera telemàtica a www.alzira.es, seleccionant Portal de la Ciutadania, apartat Joves, dins del catàleg de tràmits (és necessari tindre el certificat digital).

Cal recordar que tenen preferència d’inscripció els xiquets i les xiquetes empadronats a Alzira.

Les inscripcions poden ser per a una quinzena o per a tot el mes. La primera quinzena serà del 2 al 13 de juliol i la segona del 16 al 31 de juliol. L’horari és de dilluns a divendres amb entrada a les 9-9.30 hores i eixida de 13.45 a 14 hores. També està la possibilitat de l’Escola Matinera de 8 a 9 hores, sempre que hi haja un mínim d’inscripcions i de menjador amb eixida a les 15 hores.

El regidor de Joventut, Albert Furió, ha destacat: “Un any més hem programat l’Escola d’Estiu per al mes de juliol dirigida als xiquets i xiquetes d’entre 3 a 12 anys. Sempre té un gran èxit de participació ja que, per als més menuts, és una bona manera de passar els matins de l’estiu i, per als pares i les mares, de conciliar la vida laboral i familiar durant el període de vacances escolars”.

Els preus de l’Escola d’Estiu són els següents:

- Primera quinzena (2 al 13 de juliol), primer fill inscrit 50 euros, segon fill inscrit 45 euros (sempre que els dos fills s’inscriguen alhora) i les famílies nombroses o monoparentals, cada fill a 40 euros.

- Segona quinzena (16 al 31 de juliol), primer fill inscrit 55 euros, segon fill inscrit 50 euros (sempre que els dos fills s’inscriguen alhora) i les famílies nombroses o monoparentals, cada fill 45 euros.

- Tot el mes (2 al 31 de juliol), primer fill inscrit 85 euros, segon fill inscrit 75 euros (sempre que els dos fills s’inscriguen alhora) i les famílies nombroses o monoparentals, cada fill 55 euros.

Hi haurà possibilitat de transport escolar sempre que hi haja un mínim d’inscripcions.

Es realitzarà una festa de cloenda de la primera quinzena, el 12 de juliol, a partir de les 18.30 hores al Gran Teatre i de la segona quinzena el dia 31 de juliol de matí al CEIP Pintor Teodoro Andreu.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

              
.-000166                         ._000506 

      .-000151

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal