Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 21 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala es jugarà el títol de lliga en el Palau d’Esports

Els de Braulio Correal varen caure davant el Llevant UE per 5 gols a 1


 
 ._000551

L'Alzira Futbol Sala va perdre dissabte en El Cabanyal per 5 gols a 1 contra el filial del Llevant UE de 1a Divisió. A hores d’ara, els riberencs continuen líders de la taula, a dos punts del Mislata –que guanyà en Favara-, i es jugaran la lliga el pròxim dissabte en el Palau d’Esports (17 hores).

No fou el dia. Els alzirenys arribaren al pavelló amb un gran nombre d’aficionats i familiars que volgueren acompanyar a l’equip, ja que, en cas d’haver guanyat, s’hagueren convertit en campions de lliga automàticament. Això deia la calculadora. Però la dificultat de l’eixida no era poca, i així es va veure sobre la pista. Amb un conjunt local jove, ràpid i molt eficaç en els duels individuals.

El conjunt granota s’avançà en el minut 7 per mitjà de Catret.Poc després, Xavi López posà les taules amb un potent xut que es clavà per l’escaire. Els de Braulio jugaren condicionats pel cartó de les faltes des del minut 10, però afortunadament per als seus interessos no varen haver de lamentar ni dobles penals, ni gols en aquest primer acte.

En la segona meitat, tots dos varen eixir elèctrics. La graderia, poblada en la seua major part d’aficionats visitants, varen contemplar multitud de balons que colpejaren la fusta, sobretot per part dels alzirenys. L’ocasió més clara la va protagonitzar Cris en enviar un remat al travesser; l’esfèric fins i tot acabà caient sobre la línia, però sense introduir-se del tot.

La manca d’encert de cara a porteria minvaren les aspiracions de l'Alzira. Més si cap quan el Llevant, superada la mitja hora, es posà amb dos gols d’avantatge. A partir d’ací el partit es va trencar en favor dels locals. De penal arribà el quart, després d’unes mans de Xusi dins l’àrea. I finalment, aprofitant el porter jugador, Otero va fer el 5-1 definitiu.

L'Alzira FS continua líder de la classificació, dos punts per davant de Mislata. El somni d’aconseguir el títol de lliga es trasllada ara al Palau d’Esports, on els alzirenys s’enfrontaran el pròxim dissabte al Favara (17 hores). Per tal motiu, el club ha organitzat la ‘Festa del Futsal’, ja que el suport de l’afició alzirenya serà imprescindible per a viure una cita que pot ser històrica.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000534



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal