Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 21 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 El IV Concurs de Fotografia Digital d’Alzira porta com a lema 'La Muntanyeta del Salvador d’Alzira'

Concurs dirigit a l’alumnat d’ESO, de Formació Professional Bàsica i dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica, l’alumnat de Batxillerat i Graus Mitjà i Superior de Formació Professional


 
._000542

Des de les Regidories d’Educació i Infància i Medi Ambient, amb la col•laboració del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira s’ha organitzat el IV Concurs de Fotografia Digital amb el lema “La Muntanyeta del Salvador”, en el qual pot participar tot l’alumnat d’ESO, de Formació Professional Bàsica i dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica, l’alumnat de Batxillerat i Graus Mitjà i Superior de Formació Professional.

Cal recordar que les fotografies s’han d’enviar, abans del dia 27 de març, al correu electrònic del Departament d’Infància de l’Ajuntament d’Alzira: [email protected], amb les dades següents: pseudònim, nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte, correu electrònic, centre educatiu i curs.

Només es pot presentar individualment una obra per autor o autora i es valorarà la creativitat, l’originalitat, la qualitat i la plasmació gràfica del tema del concurs.

Totes les fotografies optaran a un 1r premi que constarà d’un val de 150 € en material fotogràfic o per al mòbil, i un 2n premi d’un val de 100 € en material fotogràfic. A més a més, hi haurà un Premi Popular, resultat de la votació de les persones que visiten l’exposició, valorat en 80 €.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, declara: “Des del nostre departament estem molt contents amb la resposta dels centres educatius i l’alumnat a l’hora de participar en les diferents activitats que impulsem, sempre en pro de millorar el nivell d’educació i motivació creativa. Vull donar l’enhorabona als joves que participen, per la qualitat de les seues imatges. És clar que cada any se superen a l’anterior. Des d’ací els desitge molta sort a tots”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000427
 ._000485


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal