Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 28 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Memòria de la Modernitat rep més de 5.000 visites en un mes a Alzira

Els veïns i veïnes de la Ribera es bolquen amb la mostra que conté els tresors artístics de la Diputació, amb obres de Sorolla, Pinazo o Equipo Crónica


 
._000515 

Més de 5.000 persones han visitat l'exposició ‘Memòria de la Modernitat’ des de la seua arribada al MUMA d'Alzira fa al voltant d’un mes. Un èxit de participació que ja quasi iguala el nombre de visitants rebuts al pas de la mostra per Requena, la qual cosa demostra el gran interès que ha despertat el patrimoniartístic de la Corporació provincial tant en la capital de la Ribera Alta com en la resta de la comarca.

A aquesta bona resposta en el nombre de persones que ja han visitat ‘Memòria de la Modernitat’ s'uneix l'elevada demanda que hi ha hagut en la reserva de visites guiades, la qual cosa hafet que s'haja penjat el cartell de complet, per la qual cosa s'estudia ampliar l'oferta perquè tot aquell que ho desitge puga contemplar el patrimoni artístic de la Corporació. Fets que mostren els innombrables atractius de l'exposició, que posa en valor el patrimoni de la Diputació de València.

La mostra reuneix un centenar d'obres d'artistes com Sorolla, Pinazo, Benlliure, Carmen Calvo, Miquel Navarro o Equipo Crónica, que deixen constància de la identitat valenciana i de la modernitat d'una institució amb dos segles d'història que, entre altres avanços, es va anticipar al que hui serien les beques Erasmus i va concedir a les dones artistes el mateix protagonisme que als homes.

 
Activitats paral•leles

Així mateix, ja han començat les activitats paral•leles a la mostra. Els visitants que s'acosten a la capital de la Ribera Alta podran gaudir de diàlegs amb les obres, visites guiades o tallers familiars, una novetat respecte a Requena, ja que en aquest cas s'implica en una mateix a activitats a xiquets i adults, una forma de compartir l'art amb tota la família. Sota el títol ‘Com es mou l'art’, es fa un recorregut des del procés d'elaboració dels quadres fins a la seua exposició en un museu.

Aquestes activitats, a excepció de les visites guiades, realitzaran una parada en les festes nadalenques, però es reprendran a mitjan gener. Per a reserves i informació es pot contactar amb la Tourist Info d'Alzira (962419551 o [email protected]) o el MUMA ([email protected] o 962017649).

Així mateix, paral•lelament a ‘Memòria de la Modernitat’ també pot visitar-se la mostra ‘Coneix la Diputació’, una exposició que dóna a conèixer la història i els serveis que presta la corporació provincial i que pot veure's en la Casa Alós d'Alzira. Amb dues mostres podran visitar-se fins a març de 2018 en la capital de la Ribera Alta.

Dival

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 


 

                              
 .-000003                                                         .-000004                                             ._000511



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes PlásticasGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal