Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 25 de agosto de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cartes al director
Queixa sobre l'estat de l'aigua i les instal·lacions de la Piscina Municipal descoberta

Aigua tèrbola, sol esvarós, excrements d'animals... Anem a pitjor en lloc de millorar


 

 

Presente este escrit per a queixar-me del mal manteniment i estat actual de la piscina descoberta.

L'estat de l'aigua és llamentable, ya que està térbola des de fa més d'una semana.

El dia 21, despuix de les queixes dels usuaris dirigides als vigilants, varen procedir a canviar només la mitat de l'aigua. Açò ha servit de poc, perque continua sense estar clara i sembla mentira que veent-ho i sabent-ho, no hagen fet res per a millorar la seua calitat.

¿Que passa que no veuen que està borrosa?

Segons els vigilants el ph i clor estan donant resultats òptims, pero si els preguntes perqué no se soluciona este tema, callen i això és lo que obtens de resposta. Imagine que no voldran respondre lo que tots sabem per a no ficar-se en problemes.

La piscina menuda té el sol esvarós i açò ha provocat algunes caigudes d'adults i de menuts, sense que hagen ocasionat danys personals importants. En l'herba de la zona de descans varen aparéixer alguns excrements d'animals i açò tampoc pot tolerar-se. La zona al voltant de la piscina està bruta i no es neteja be puix hi ha algunes taques que porten dies.

Porte anys fent us d'estes instal·lacions i molts dels usuaris nos coneixem per ser assidus. Hem parlat varis d'este tema i ells diuen que també han presentat queixes als vigilants per estos motius, sense que s'hagen vist millores.

Lo que pretenc en este escrit és que s'intente millorar en els pròxims anys i si és possible lo que queda d'est. Ya portem alguns anys en queixes, puix cada volta modifiquen horaris, servicis, usos, condicions i normes, pero moltes voltes anem a pijor en lloc de millorar. Si els responsables municipals passaren de tant en tant per la piscina, podrien comprovar tot açò, ya que pot vore's perfectament l'estat de l'aigua i de les instal·lacions.

Pascual Martí

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000331


.-000065

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jose - 25/08/2017
Foto de Fernando Pascual pasando la barredera a la piscina pero ya!!!!!!! No podemos sentirnos tan desamparados por nuestro amado líder. Ya de paso que la Ginestar le aguante la manguera también.
Pasqual - 25/08/2017
He rebut resposta, a través del messenguer, per part de la regidora Aida Ginestar. La qual cosa és d'agrair per respondre i per la rapidea.
Hola! He llegit la teua carta oberta. Fa dos setmanes vaig anar i pareixia que estava bé a més que no tenia cap informe de cap tècnic diguentme res anormal. No obstant ja he comunicat al departament esports la situació que denuncies. Hem obrat lá piscina nova fa un any la menuda i la gran les zones verdes s'han mantés tot l'hivern. Respecte a escrements d'animals cridarem a les protectores i a una empresa que es dedica per poder agafar la colonia de gats que hi havia. Es veu que hi ha altra. No obstant ara em passaré per lá piscina i preguntaré no sé que ha pogut passar. Gràcies
Pasqual - 25/08/2017
Esta és la resposta que li he enviat.
Hola. Fa dos semanes ya es vea una miqueta térbola. Enguany el manteniment de l'aigua ha segut pijor que l'any passat per eixemple. La piscina menuda ha segut un encert baixar l'altura, perque els menuts i els pares estan més tranquils, pero el sol que s'ha posat és molt esvarós, lo que la fa ser una miqueta perillosa. En esta no solc entrar si no anem en amics en chiquets, pero l'atre dia va caure un veí nostre i podria haver-se fastidiat. En la gran han aplegat a traure alguna bossa d'excrements, pero lo pijor ha segut que ho varen comunicar els banyistes i no va ser pels vigilants o els encarregats del manteniment. Quan el dilluns es va buidar i va omplir mija piscina, per les queixes, ya es va vore que l'aigua continuava mig térbola perfectament i encara sent tan evident es varen anar sense més. Quan demanem explicacions, la resposta va ser que ells varen avisar, varen insistir i que no és cosa seua buidar-la sancera o no. Per això vaig posar l'escrit. Gràcies per respondre. Una salutació. Pascual
Cervero - 27/08/2017
Pascual com se sol dir, T'HAN VENUT LA MOTO, Aida perquè no dius la veritat?

O la tindrem que dir nosaltres?, contau tot i queda bé.
Pepe - 28/08/2017
Paco Cerveró, IPEAL tornarà a resorgir quan quede un any per a eleccions? Ja ho féreu l'altra legislatura, tres anys callats i en l'últim apareixéreu. Pensava que en esta estaríeu els 4 anys reivindicant coses per al poble però ja veig que la tàctica serà la mateixa. El meu vot no el tindreu per actuar així.
Pascual - 28/08/2017
Paco.Solc anar tots els anys, per nadar i fer eixercici de rehabilitació, per lo que conec perfectament l'estat de les instalacions. Podria escriure un llibre de lo que veig cada any. Enguany s'ha descontrolat pel tema de l'aigua. Dos voltes davant de mi, he vist les proves i resulats del Ph i de les medicions. Pero l'aigua no estava ben i això es vea en massa facilitat. Imagine (per no dir segur) que ha faltat canviar en més regularitat l'aigua i desconec si açò és per aforrar aigua o per evitar més tractaments. Per això sense més informació, no puc parlar, ya que enganyaria a els que lligen l'artícul.
Una atra cosa és la meua opinió particular, que dubte s'haja fet el manteniment adequat, no se perqué.
Este dumenge l'aigua estava prou millor i deixant en la boca i gola un gust a clor, que en tot l'estiu no s'havia tingut.
Pero per lo manco ha servit l'artícul i la carta a Atención Ciutadana, ya que han actuat i respost.
Per a finalisar, dir que, m'haguera agradat no tindre que haver escrit per a queixar-me, perque això significa que no ha funcionat be, pero és lo que hi ha.
Una salutació. Pascual
Cervero - 28/08/2017
"PEPE, t´informe que estem treballant durant tot este temps encara que no publiquem el que fem, però arriba un moment en què s'ha de dir publicament,
Yo - 28/08/2017
Cervero, para Pepe lo que valen son los selfies.... jajajajaja

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal