Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

  Reclam Editorial torna a la poesia de la mà d’Aurelià Lairón i Josep Esteve

“Òpera prima poètica” serà presentat per primera vegada hui dimarts 20 de juny, a la Casa de la Cultura d’Alzira, a partir de les 20:00 hores


 
._000489 

Al món de l’editorial i de la cultura local i provincial valenciana ja és coneguda la versatilitat de l’editorial Reclam. La casa alzirenya oferix una àmplia gamma cultural i artística, amb temàtiques que tracten des de temes històrics, com la Ruta de la Seda, fins personatges del món actual, com ho és el cuiner de moda, Quique Dacosta. També tenen l’agradable costum de delectar la nostra vista amb il·lustracions extraordinàries que fan despertar la nostra part més colorida i alegre.

Ara, després de diversos projectes de contes simpàtics il·lustrats amb llum i vida pròpies, Reclam ens torna a apropar una miqueta més al gènere amb el que es va estrenar ja tant de temps enrere: la poesia.

“Òpera prima poètica” serà presentat per primera vegada hui dimarts 20 de juny, a la Casa de la Cultura d’Alzira, a partir de les 20:00 hores. Allí, Aurelià Lairón Pla, autor del text, i Josep Esteve Adam, il·lustrador i guanyador del premi BMW de pintura, ens avançaran alguns dels secrets que guarden a aquesta compilació de poemes i il·lustracions. Reclam no ha volgut prescindir d’una de les seues senyes d’identitat, i per això s’ha fet valdre del talent del pintor natural d’Algemesí, Josep Esteve Adam, autor reconegut a tot el territori espanyol i de trajectòria envejable, per a dotar de color i forma els inspiradors poemes que ens regala l’autor del text, Aurelià Lairón, qui pot dir també que és Doctor en Geografia i Història, cronista oficial d’Alzira, professor de la Universitat Catòlica de València i autor de nombrosos llibres i articles sobre història. A l’acte també assistirà l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui no està disposat a perdre’s una mostra més de talent d’aquesta envergadura a la ciutat.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal