Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 7 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Reclam Editorial i la Falla Sant Joan guanyen el 1r premi de Llibret de Falles 2017

"Dos triomfs consecutius situen a la firma riberenca en una posició cada vegada més calenta, acostant-se a les primeres files del complex món editorial en valencià"


 

                             .-000366

Ens endinsem al mes de març, i açò només significa una cosa a Alzira: època de Falles. Els carrers ja són un formiguer de gent, concerts de petards en cada cantonada, parades de bunyols, xarangues tallant el pas dels cotxes per les principals artèries de la ciutat, i un microclima de sol, calor i ànims pels núvols. I enmig de tot el garbull faller, l'editorial Reclam segueix al peu del canó, fent tant de soroll com una mascletà.

Dissabte passat va tenir lloc la Crida fallera a Alzira, que, com és habitual, va reunir a una enorme quantitat de fallers i curiosos al voltant de l'Ajuntament de la ciutat. Allí mateix es van donar a conèixer els triomfadors del concurs del Llibret de Falles d'aquest 2017.

Doncs bé, el primer premi se’l va endur la Falla Sant Joan, qui ha confiat el treball al que és el seu soci des de l'any passat: Reclam Editorial. I sí, ho han tornat a fer, perquè en l'anterior edició, 2016, el treball de l'editorial alzirenya va tornar a ser el millor, i els “borregos” ja es van emportar el primer premi. Una recompensa a l'esforç i l'originalitat nascuda de la col•laboració d'ambdues entitats, que connecten en el seu mètode de treball, s'entenen i multipliquen la seua eficàcia junts.

Aquests dos triomfs consecutius situen a la firma riberenca en una posició cada vegada més calenta, acostant-se a les primeres files del complex món editorial en valencià. Aquest pot ser el tret d'eixida definitiu que explote la riquesa amagada dels recursos de Reclam, i que podria sonar així com: “Senyor pirotècnic, pot començar… a publicar”.

Reclam Editorial

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 


 

                

 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros de autores alzireños (o sobre Alzira)
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal