Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.826 Fotografías: 108.802 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 10 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Alzira Futbol Sala tanca l’any en el Palau davant el Picassent amb essència solidària

El preu estipulat serà la col•laboració amb la recollida d’aliments i productes d’higiene en favor de Creu Roja


 

 .-000432

El Alzira Futbol Sala conclourà l’any esportiu en el Palau d’Esports hui dissabte, a partir de les 17 hores, davant el FS Picassent. Després de posar fi a la ratxa de cinc jornades sense perdre el passat cap de setmana en Favara, els homes de Luis Manjón tornaran a donar-ho tor per oferir un nou triomf a l’afició alzirenya.

Enfront estarà el FS Picassent, un equip que, després d’aconseguir el títol de lliga la darrera temporadai materialitzar l’ascens al grup XIV de Tercera Divisió, porta un inici de curs de notable ocupant la quarta posició amb 16 punts. Baixant tres escalons, en la setena plaça, es troba el Alzira FS amb ganes de tancar el 2016 amb una victòria davant de la seua afició.

Per donar-li un atractiu afegia a l’encontre, el conjunt alzireny ha organitzat una recollida solidària d’aliments i productes d’higiene que s’entregaran a Creu Roja. Així doncs, de forma simbòlica, el preu de l’entrada serà la col•laboració amb la iniciativa. A més, en la prèvia del partit es realitzarà la presentació dels equips de les categories inferiors.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


 .-000137
 

 

 

.-000188

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal