Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
lunes, 14 de noviembre de 2016
1

L'Alzira Futbol Sala deixa escapar la victòria en els últims segons davant el Mislata (6-6)

Xavi López va haver de retirar-se lesionat amb un fort colp en el rostre en la jugada del segon gol local

.-000455

El Alzira Futbol Sala empatà el passat dissabte davant el Mislata FS 6 a 6 després que els visitants posaren les taules en els últims segons de partit quan es trobaven jugant de cinc. No fou la millor jornada per als de Luis Manjón, encara que el desenvolupament de l’encontre convidava a l’optimisme.

Tot i que el conjunt dirigit per Escrich s’avançà des del punt de penal, els locals aconseguiren empatar el partit segons després per mitjà de Cris. I no sols això, sinó que Xavi, en una accidentada jugada en la qual es va retirar lesionat, posà el 2-1 que donaria l’avantatge al Alzira FS amb el que s’arribaria al descans.

En la segona meitat tot va ser diferent, i això que l’optimisme mantingué la vigència gràcies als dos gols d’Álvaro. Però com si fos boxa, l’intercanvi de punys en forma de dianes fou constant durant els primers deu minuts de la represa, complicant-se-li el partit a un Alzira FS que no va aconseguir conservar un avantatge ja reduït a un gol durant els últims 7 minuts. Ja en les acaballes i amb el marcador reflectint un ajustat 6-5, el Alzira Futbol Sala va veure com, quan restaven solament tres segons, el Mislata feia l’empat en concloure un atac de cinc privant als locals d’aconseguir el triomf.

Amb aquest punt, el conjunt alzireny es queda amb 6 punts a la classificació després d’1 victòria i 3 empats amb cinc partits disputats. La pròxima jornada els de la Ribera Alta visitaran la pista de La Font de la Figuera.