Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
lunes, 31 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hui s’ha presentat a Alzira el XIV Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta

Es jugarà el torneig en format curt amb dos semifinals i la final



 

.-000455

La seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta a Alzira ha sigut l’escenari on este dilluns s’ha presentat l’edició número catorze del prestigiós trofeu de pilota al qual dóna nom l’entitat. L’esdeveniment és considerat com un dels més prestigiosos dels disputats amb el format curt de dues semifinals i la final.
En la present edició s’han configurat quatre parelles on apareixen varis dels campions de les competicions més importants de la pilota. És el cas del vencedor de l’Individual Bankia, Puchol II, dels guanyadors de la Lliga, Miguel i Pere, així com del campió de la Copa, Pere Roc II.

La jornada inaugural tindrà lloc el dimecres en el trinquet de Guadassuar on Miguel i Félix jugaran contra Marc i Javi. La segona semifinal es disputarà el diumenge en el trinquet municipal d’Alzira on Puchol II i Nacho s’enfrontaran a Pere Roc II i Pere. Els equips vencedors decidiran el títol el dimecres 9 de novembre en el trinquet de Guadassuar.

El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, ha fet de mestre de cerimònia en la presentació. En la seua intervenció ha destacat la qualitat del cartell i el compromís de la Mancomunitat “amb l’esport i la cultura valenciana”.

També han participat en l’acte els alcaldes d’Alzira i Guadassuar. El primer edil alzireny, Diego Gómez, ha recordat que el trofeu va ser “un dels primers actes que férem per a recuperar el nostre esport”. També ha assenyalat la bona sintonia existent entre els consistoris que composen la Mancomunitat. “Volem fer Ribera en comú. Els ajuntaments del canvi volem reforçar la imatge de la pilota”.

Per la seua banda, Salvador Montañana, alcalde de Guadassuar, s’ha mostrat orgullós pel fet que el trinquet de la seua localitat “tinga partides d’este calibre. Volem recuperar l’èpica en el trinquet i que es facen partides com les d’èpoques anteriors que inclús han quedat reflectides en llibres”.

El pilotari Marc també ha participat en la presentació. El rest de Monserrat ha manifestat que arriba en plenitud, totalment recuperat de la lesió en la mà que va condicionar la seua participació en les semifinals del passat Campionat Individual.

Gabinet de Premsa

Val Net-Pilota Valenciana

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesPilota Valenciana

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal