Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Associació Grup de Debat per la Igualtat d'Alzira convoca el I Concurs de Microrelats per la Igualtat

Els textos, que s’han de presentar per correu electrònic a l’adreça [email protected] abans del dia 5 de novembre


 

.-000454 

L’Associació Grup de Debat per la Igualtat organitza per primera vegada este Concurs de Microrelats per la Igualtat amb la intenció que l’escriptura siga el medi per exposar observacions i reflexions sobre els micromasclismes: comportaments quotidians que per habituals i pel costum ens passen desapercebuts, però que són mantenidors del sexisme.

Pel seu pes en transmetre valors desiguals i una superioritat masculina sobre les dones, esdevenen vertaders macromasclismes que haurem de desmuntar si el que volem és una convivència igualitària.

Amb esta nova iniciativa, es pretén promoure la igualtat de dones i hòmens per tal d’avançar cap a un nou model de societat on l’equitat siga definidora de la democràcia. L’escriptura, com a creació que requerix d’un procés d’adquisició de coneixements, de reflexió i d’elaboració del pensament, és un bon recurs per repensar el món.

Com en altres activitats, comptem amb la col•laboració de l'Ajuntament d'Alzira, Edicions Bromera, Associació Alteris, Caixa Popular, Edicions 96, Fundació CEPAIM, Reclam editorial, Hospital de la Ribera i l’Associació Adafir, que han tingut a bé donar suport a aquest projecte; també subvencionat per la Diputació de València.

A este Concurs podran participar les persones majors de 16 anys residents en la Comunitat Valenciana. Els textos, que s’han de presentar per correu electrònic a l’adreça [email protected] abans que acabe el dia 5 de novembre,  han d’estar escrits en valencià perquè també és un objectiu promoure la nostra llengua. Es presentarà un sol relat per persona i s’han de seguir les indicacions de les bases, que es poden trobar al facebook del Grup.

Hi hauran tres premis i dies abans del seu lliurament es faran públics els títols dels nou relats finalistes. El lliurament del premis tindrà lloc el 18 de novembre a l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira.

Finalment, tots els relats seleccionats seran publicats al blog i xarxes de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat, identificant-ne sempre la seua autoria. Està prevista també la seua publicació en edició de paper.

Amb la teua participació hauràs contribuït a ficar de relleu injustícies o a proporcionar estratègies per a evitar-les. Si t’agrada escriure i vols fer per construir un món millor, digues la teua.

Grup Debat Igualtat Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 

 

               
 .-000070                                               .-000130
               
.-000113                                                                   .-000366




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal