Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 17 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ferrero Rocher promociona els seus bombons amb la imatge del monestir de Santa Maria de la Murta

L'Ajuntament d'Alzira ha autoritzat esta empresa per a la utilització de la imatge del monestir per a la campanya de Nadal amb l'eslògan "Saborea la belleza"


 


.-000189

La imatge d'un dels monuments més emblemàtics de la nostra ciutat, la del monestir de Santa Maria de la Murta, serà utilitzada en la promoció de la marca Ferrero Rocher este Nadal.

L'empresa Ibérica, SA. amb la marca Ferrero Rocher ha informat que dins de la campanya de Nadal té previst la realització d'un mural format amb reproduccions fotogràfiques dels monuments més representatius de la Península, imatge que està previst que siga exhibida en alguns dels centres comercials més importants del país.

L'Ajuntament d'Alzira ha autoritzat esta empresa per a la utilització de la imatge del monestir per a la campanya de Nadal amb l'eslògan "Saborea la belleza". "Per a nosaltres és una alegria que el monestir siga considerat per esta marca comercial com un dels monuments més destacats de tota Espanya", ha manifestat Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament d'Alzira. El treball de promoció dut a terme des de la Regidoria dona els seus fruits.

Per la seua banda, Diego Gómez, alcalde d'Alzira, ha mostrat la seua satisfacció davant l'elecció de Ferrero Rocher del monestir Santa Maria de la Murta per tal de promocionar este Nadal el seu producte en una important zona comercial de la nostra ciutat.

Ambdós coincidixen a assenyalar que esta és una oportunitat única per tal de difondre el patrimoni cultural de la ciutat d'Alzira.

 
Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 


.-000373




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal