Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Les sales d’exposicions de la Casa de la Cultura d'Alzira inicien la temporada amb millores

La regidoria de Cultura ha invertit 6.858,28 € en el condicionament i millora de la Sala Municipal d’Exposicions i la Sala III


 

 .-000444
La Regidoria de Cultura ha invertit 6.858,28 € en el condicionament i millora de la Sala Municipal d’Exposicions i la Sala III (antiga Agència de Lectura Infantil), ubicades a la Casa de la Cultura. Els treballs s’han dut a terme entre finals de juliol i principis de setembre i han consistit en la reparació dels clevills dels panells de les parets, condicionament de la tarima de fusta i pintura de la Sala Municipal d’Exposicions i en l’obertura d’una porta a la Sala d’Exposicions III. Esta obertura n’ha millorat notablement l’accessibilitat, visibilitat i vigilància en integrar-la  en la zona de la Casa de la Cultura, on es localitzen els principals accessos de l’immoble que registren tot el pas d’usuaris i visitants.

La Sala Municipal d’Exposicions va ser inaugurada al desembre de l’any 1993. Al llarg d’estos 23 anys la Sala ha suportat una activitat intensa ja que ha arribat a albergar més de 130 exposicions d’autor,  més de 100 mostres fruit de la participació ciutadana a través de les associacions i entitats locals, a més d’exposicions col·lectives i d’altres entitats com la Universitat de València, la Biblioteca Valenciana, l’IVAS i d’altres organismes de la nostra Comunitat.

Cadascuna d’estes exposicions comporta els consegüents treballs de muntatge i desmuntatge i d’intervencions destinades a presentar mostres d’una gran diversitat i amb necessitats d’adaptació ben diferents unes d’altres, la qual cosa suposa una pressió important i un considerable desgast de l’espai que, a hores d’ara, presentava visibles deficiències.

D’altra banda, la nova Sala d’Exposicions ubicada en l’espai que ocupava l’Agència de Lectura Infantil va tindre una gran acollida entre les associacions i entitats locals i, des que es va obrir, al desembre del 2014, ha registrat també un ús continuat amb un total de 22 exposicions en menys de dos anys. Encara que resten millores per convertir esta Sala en un espai expositiu més òptim, la intervenció (obertura d’una nova porta) ha millorat notablement la presencia de la Sala en el conjunt de la Casa de la Cultura.

Els primers beneficiaris d’estes actuacions han estat l’organització sindical CCOO del País Valencià, que acaba de clausurar a la Sala Municipal d’Exposicions una exposició amb motiu del seu 50 aniversari, i l’Associació de Veïns del Raval de Sant Agustí amb la seua primera exposició, que es va poder gaudir a la Sala III fins al 20 del passat mes de setembre.

Actualment esta Sala acull una excel·lent mostra que la Universitat de València està fent itinerant per les nostres comarques sota el títol “Recursos territorials valencians”. Així mateix, a la Sala Municipal d’Exposicions, s’inaugurarà el proper dilluns, 17 d’octubre, una exposició antològica que retrà homenatge a l’artista plàstic Enric Solbes. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaInstalaciones
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal