Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de marzo de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Les comissions El Mercat, en monuments grans, y Plaça Major, en infantils, guanyadores de las Falles d’Alzira 2016

En grans, Plaça Major segona i Camí Nou tercera. En infantils Camí Nou segona i El Mercat tercera


 
.-000fallassemanasanta

La vesprada s'ha omplit de nervis en la Plaça del Carbó, ja que tocava saber quin premi ha obtingut cada comissió. Com cada any esta entrega de premis ha sigut presidida per l'alcalde de la ciutat, Diego Gómez, junt amb el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, i les falleres majors d'Alzira, Laura Gomar i Almudena Molina.

 

Premis secció especial

La falla El Mercat ha obtingut enguany el guardó de millor falla de la secció especial de les falles d'Alzira. El monument és obra de l'artista Rafael Ibáñez.

La segona posició ha sigut per a la falla Plaça Major. La tercera plaça d'especial és per a la falla Camí Nou.

En quant als monuments infantils d'especial Plaça Major dels germans Parra obté el primer premi, mentres que el segon lloc ha sigut per a la falla Camí Nou i el tercer lloc per a la comissió de la falla El Mercat.

 

Premis de les seccions de les falles grans d'Alzira

Secció primera - Primer premi per a la falla falla Plaça d'Alacant, segon per a falla Sants Patrons i tercer premi per a Pintor Andreu.

Secció segona - Primer premi per a la falla Plaça Malva, segon per a Plaça Germanies i tercer premi per a la falla Plaça del Forn.

Secció tercera - Primer premi per a la falla Gallera- Hort dels Frares, segon per a l'avinguda del Parc i tercer premi per a la falla Les Cantereries.

Secció quarta - Primer premi per a la falla Pare Castells, segon per a l'avinguda Luis Suñer i tercer premi per a la falla Hernán Cortés.

 

Premis de les seccions de les falles infantils d'Alzira

Secció primera - Primer premi per a la falla Sants Patrons, segon per a Pintor Andreu i tercer premi per a la falla Plaça Germanies.

Secció segona - Primer premi per a la falla Plaça d'Alacant,  segon per a Gallera - Hort dels Frares i tercer premi per a la falla avinguda del Parc.

Secció tercera - Primer premi per a la falla Plaça del Forn, segon per a la falla Doctor Ferran i tercer premi per a la falla Ausiàs March.

Secció quarta - Primer premi per a la falla Hernán Cortés, segon per a la falla avinguda Luis Suñer i tercer premi per a la falla Sant Joan. 

Text: Miguel Ángel Martínez

Fotos: Hayack

 

 Si alguien desea alguna de estas fotografías en alta resolución
o impresas en papel puede dirigirse al autor de las mismas
a través del correo electrónico [email protected]
o al teléfono 677.293.042 (también Watsapp)

 


 


.-000079
.-000331

.-000065
.-000100

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Carmela - 18/03/2016
Me resulta indignant vore el facebok del ajuntament i que parle sols que la vicealcaldesa ha assistit a portar el premi de la falleta de la plça major. Que el Alcalde no va anar a portar cap premi? que el facebok del ajuntament es sols de la senyoreta Aguilar. Crec que aquesta xica te un problema greu de ferse notar, fotos i mes fotos. Em pareix be aixo en el facebok del PSOE pero en el del ajuntament....... tot es autobombo de aquesta xica. I l'alcalde? Com alzirenya me indigna, alclade hi ha un soles. Algun dia quan aquesta senyoreta torne a ser una ciutadana mes, caura mala.
Sentido Común - 18/03/2016
Carmela, tampoco es sols per el Alcalde les reds socials del Ajuntament ... ni molt menys per al PSOE ... es per a TOTA la corporación, que no s oblide.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal