Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 15 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 El VIII Concurs Premi Malva Alzira de Poesia Infantil i Juvenil 2016 ja té guanyadors

En l‘acte de lliurament dels premis es va presentar també la guia didàctica ‘Primavera Poètica’


 

.-000025

En l’auditori de la Casa de la Cultura es va dur a terme divendres passat la presentació de la guia didàctica ‘Primavera Poètica’, elaborada per Josep Antoni Fluixà amb il·lustracions d’Alba Fluixà i maquetació de Santi Sancho. El mateix autor va explicar el perquè d’este tipus de publicacions que la Malva du fent més de 10 anys. Pepe Grau, com a regidor de Cultura va remarcar la tasca cultural, didàctica i educativa que du endavant la nostra comissió.

En acabar la presentació de la guia didàctica es va procedir al lliurament i entrega de premis del VIII Concurs Premi Malva Alzira de Poesia Infantil i Juvenil 2016. Esta activitat han sigut patrocinada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira i organitzada per l’Associació Cultural Falla Plaça de la Malva dins de la seua XXIV Setmana Cultural. Ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats com la Fundació Bromera, Editorial Reclam, la Biblioteca Municipal, Centre d’Estudis Euler, Casal Fester, llibreria Trenta-cinc formiguetes i Acadèmia Atenea.

L’acte va ser presentat per les fallera de la Malva Andrea Carrió Llorens i va estar presidit pel regidor d’Educació, Pepe Grau i la fallera major i el president infantil de La Malva, Nerea González Caballero i Juan Fito Santamaria. A la sala també es trobava present Tamara Hernando Montalvá, fallera major de la Malva, i Carlos González Martínez, president.

El jurat va estar format per Alba Fluixà Pelufo, poeta; Arturo Blasco Ferrer, editor i María Teresa Vives Pascual, informadora juvenil.

Els alumnes guanyadors en les diverses categories van ser els següents:

 

Categoria alumnat de tercer i quart de primària

Finalista: “La primavera”, de Salva San Antonio, del CEIP Gloria Fuertes.

Finalista: “Renovació i Esperança”, de Sofia Fontana Mínguez, del CEIP Alborxí.

Segon premi: “Ja ve la primavera”, de Javier Peris Chust, del CEIP Gloria Fuertes.

Primer premi: “La primavera”, de Miguel Cayo Soler, del CEIP Alborxí.

 

Categoria alumnat de cinquè i sisè de primària

Finalista: “Bella dama perfumada”, de Blanca Raya Tudela, del CEIP García Lorca.

Finalista: “La primavera”, de Javier Pardo Sanchis, del CEIP Lluís Vives.

Segon premi: “Els guardians de la primavera”, de Lucas López Valero, del CEIP Alborxí.

Primer premi: “Sonet de la primavera”, de Daniel Vela Campos, del CEIP Alborxí.

 
Categoria de l’ESO

Finalista: “La primavera: Imatge de renovació i esperança”, de Miguel Ángel Muñoz Chamorro, de Col·legi Sagrada Família.

Finalista: “Un xicotet canvi d’estació”, de Patricia Pérez González, de Col·legi Sagrada Família.

Segon premi: “La primavera”, d’Anna Corberà”, del Col·legi Sagrada Família.

Primer premi: “El despertar”, d’Ana Argente Laguia, de l’IES Tulell.

Els premis consisteixen en 50 euros, diploma, un curs de mecanografia assistit per ordinador a l’Acadèmia Euler i ser membre de la comissió fallera durant l’exercici actual, gratuïtament per als primers premis i 25 euros, diploma i ser membre de la comissió fallera durant l’exercici actual gratuïtament per als segons.

També premi especial: obsequis per gentilesa de llibreria Trenta-cinc formiguetes a l’escola amb el nombre proporcional de treballs presentats més gran. És a dir, es te'n compte el nombred’alumnes inscrits oficialment al centre en relació amb el nombre de treballs que hi participen.

En esta edició el premi al col·legi amb més participants ha sigut per al CEIP Alborxí amb un 89’13%. La llibreria Trenta-cinc formiguetes i Edicions Reclam regalaren llibres a tots els guanyadors.

 Miguel Ángel Martínez Tortosa 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 .-000411

.-000188

 .-000079


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
CulturaLiteratura
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal