Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 5 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

 La falla Plaça Malva d’Alzira va lliurar ahir el seu Guardó d'Or 2016 a l’humorista Eugeni Alemany

En el mateix acte es presentà el Tro d’Avís i els esbossos dels monuments fallers


 

L’Auditori de la Casa de Cultura va ser testimoni ahir dijous d’un acte en el que la falla Plaça Malva va vestir les millors gales per tal de presentar el seu Tro d’Avís 2016, el llibre de la falla; entregar el Guardó d’Or a Eugeni Alemany i donar a conèixer els esbossos dels monuments fallers. En l’acte es trobaven presents, entre altres, Diego Gómez, alcalde, d’Alzira; Eugeni Alemany, Guardó d’Or 2016; els regidors de l’equip de govern, Isabel Aguilar; Aida Ginestar, Pepe Grau,  Pep Carreres i Fernando Pascual; José Luis Palacios, Enrique Lahuerta i Bernat Rios, del Partit Popular; María José Llopis, de Ciudadanos; Laura Gomar, fallera major d’Alzira; Vicent Muñoz, president de la Junta Local Fallera; Enric Lluch, escriptor i ‘Ortifus’, dibuixant.

Ángeles Hernández, periodista i locutora de la cadena SER, i Carlos Galiana, regidor de Comerç de l’Ajuntament de València i actor, foren els encarregats de conduir l’acte.

En primer lloc es van presentar els esbossos dels monuments fallers. Juanjo Tarrasó, artista del monument infantil, va explicar la temàtica i elaboració de la falla que enguany plantarà en la Plaça Malva.

A continuació, Hernández i Galiana parlaren de l’elaboració, idea i el per què del Tro d’Avís 2016. Feren una posada en escena en clau d’humor i anaren desgranant pas a pas cadascuna de les 9 primaveres que composen el llibre de La Malva, amb la interpretació en directe d’alguns dels monòlegs que formen part de la publicació.

Les fotografies de Vicent M. Pastor amb un protagonista únic, Eugeni Alemany, il·lustracions de Javier Bou, “Bouet”, i una molt innovadora portada feta pel maquetador Santi Sancho, composen junt als col·laboradors literaris un nou llibre que com des de fa ja molts anys aspira a estar entre els millors de tota la Comunitat. Cal ressenyar el treball de l’equip d’Amparo Carrió – Pèls i Més’ en la perruqueria maquillatge i atrezzo d’Alemany, així com els muntatges en vídeo que estan en les xarxes socials fets per Monrós i Pastor.

Un treball costós dut a cap per l’equip de redacció compost per Josep Antoni Fluixà, Eugeni Alemany,Miguel A. Martínez, Vicent M. Pastor, Sebas Marín,Alba Fluixà, Ferran Martínez, Enric Lluch, María Isabel Pellicer, Santiago Sancho, tots ells dirigits per José Manuel Rubio.

La fallera major de la falla Plaça Malva, Tamara Hernado Montalvá, i el president, Carlos González Martínez, feren la imposició del Guardó d’Or 2016 a Eugeni Alemany, qui va donar les gràcies a la Malva pel reconeixement.

El parlaments de salutació de Carlos González, president de la falla, i de Diego Gómez, alcalde de l’Ajuntament d’Alzira,van donar colofó a l’acte. Els típics bunyols i mistela posaren la cloenda a la nit.

Miguel Ángel Martínez Tortosa




.-000079

.-000331 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alfarero - 05/02/2016
Mi felicitación a toda la comisión Falla Plaza la Malva.
Me encanta vuestro trabajo,donde se comparte la Cultura y la Fiesta Fallera.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal