Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de enero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Comencen les obres per a millorar l'acústica en les aules utilitzades per la Societat Musical d'Alzira en la Casa de la Cultura

Uns treballs que estaran acabats en aproximadament un mes i que compten amb un pressupost de prop de 30.000 euros


 

 

 

Una de les institucions més reconegudes de la nostra ciutat, la Societat Musical d'Alzira, acull cada curs la formació d'un important nombre d'educands. A causa d’eixa elevada demanda la seu de la societat, en el carrer Hort dels Frares, es queda menuda, i per eixe motiu s'han habilitat este curs tres aules en la Casa de la Cultura.

L'equip de govern es va comprometre amb els directius de la Societat Musical a condicionar estes aules i dotar-les d'allò que necessiten per poder impartir les classes.  Fruit d'eixe compromís han començat les obres que consistiran en una millora de les condicions acústiques de les diferents estances; per eixe fi els treballs contemplen el desmuntar el rodapeu de fusta per a la seua reutilització; desmuntatge de la instal·lació de calefacció i elèctrica afectada per la intervenció; muntatge de l'estructura metàl·lica de placa d'algeps laminat per tal de col·locar les làmines acústiques aïllants, per a una vegada instal·lat procedir a pintar i rematar les tasques de millora a les tres aules; "Uns treballs que estaran acabats en aproximadament un mes i que compten amb un pressupost de prop de 30.000 euros, el qual procedix de les ajudes atorgades pel Pla d'Inversió Local de la Diputació de València", ha manifestat el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.

Per la seua banda el regidor d'Educació i Infància, José Grau, mostra la seua satisfacció per les obres de condicionament de les aules que "Permetran, tant als alumnes com als professors, disfrutar d'un millor espai on impartir les classes".

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 .-000130
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaInstalaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal