Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 15 de noviembre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’1 de desembre començarà el termini de presentació de sol•licituds per a l'ajuda del programa Xarxa Llibres

A estes ajudes pot optar qualsevol alumne empadronat a Alzira escolaritzat en Educació Primària, Secundària Obligatòria, Formació Professional Bàsica i Centres d'Educació Especial



.-000213

L'Ajuntament d'Alzira ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport l'ajuda destinada a fer efectiu el programa de gratuïtat dels llibres de text i material curricular dirigit a l'alumnat que curse ensenyaments obligatoris i formació professional bàsica en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que a estes ajudes pot optar qualsevol alumne empadronat a Alzira, que estiga escolaritzat en Educació Primària, Secundària Obligatòria, Formació Professional Bàsica i Centres d'Educació Especial. Consta de dos fases: la primera, on es presenten les sol·licituds i que començarà l'1 de desembre; i la segona, que tindrà lloc en finalitzar el curs escolar amb la devolució del material escolar en condicions de tornar a ser utilitzat.

El model de sol·licitud es publicarà en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, en l'apartat del Programa Xarxa Llibres: https://www.cece.gva.es/xarxallibres/inicio.htm

Una vegada descarregat, les famílies podran emplenar el formulari electrònic i imprimir-lo; o bé descarregar-se'l, imprimir-lo i omplir-lo a mà; en ambdós casos, caldrà presentar-lo a l'oficina que determine l'Ajuntament. També caldrà presentar els justificants de compra o còpia confrontada de la factura per compres de llibres de text i d’altre material curricular per al curs corresponent.

Si l'alumne ha comprat els llibres a través de l'AMPA, esta emetrà un document justificatiu individualitzat, amb les dades de l'alumne, l’import, la relació de llibres adquirits i les dades de la factura o factures en les quals estan inclosos.

L'alumnat empadronat en altres localitats ha de sol·licitar l'ajuda en els municipis on estan empadronats. 

José Grau, regidor d'Educació, manifesta que "Segons es dispose de més informació es farà pública per al coneixement de les famílies interessades".

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
.-000065

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal