Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 18 de julio de 2015
Clic en la foto para ampliar

Dvicio actuarà hui, a les 23:00 hores, al Recinte Firal
Ver imágenes de esta noticia
1

 Programació de Sant Bernat 2015 per a hui dissabte

Al Recinte Firal, a les 23:00 hores, concert de Dvicio


 


.-000374

Al llarg de tot el dia (a partir de les 10:30 hores)

Pintada de Mural col·lectiu (a l’aparcament C/ Consol). Titol: “Ovidi Montllor, 20 anys de vacances. Cultura popular” Acompanyant al mural, paella, front al Casal Popular Alzira “El pas del Xúquer”.

- Venda de tiquets anticipats en “La Llibreria” (c/ Hort dels Frares, 6) o reserva anticipada al correu [email protected]. Tiquet paella (8 euros). Organitza: Casal Popular Alzira “El Pas del Xúquer”. Col·labora: Ajuntament d’Alzira.

 

Ral·li humorístic - Falles d’Alzira

Al llarg del matí, les diferents comissions falleres realitzaran diverses proves i una mini-olimpiada al parc Pere Crespí.

A les 19:30 hores, tindrà lloc la cavalcada de cotxes disfressats (inici en el carrer Riola i fi en el Recinte firal). Organitza: Junta Local Fallera d’Alzira

 

20:00 hores / Claustre de la Casa de la Cultura

Concert V Aniversari Colla les Raboses. Estrena absoluta de l’obra: Les Raboses, d’Antoni de la

Asunción. Entrada lliure.
 
Sala Blue

Fumifest. Part de la recaptació d’este concert anirà destinada a l’entitat benéfica “ONG El Norte Perdido”. Organitza: Xaranga La Fúmiga. Col·labora: Ajuntament d’Alzira.

 
23.00 hores / Recinte firal

Concert de Dvicio. Concert presentació del disc Justo Ahora“De reunió d’amics a grup revelació en a penes un any”. A finals de2013, la possibilitat de l’èxit era un somni quasi inconfessable per aAndrés, Luis, Nacho, Martín i Alberto. Hui, DVICIO és ja una de lesmés fermes promeses de la música espanyola, un fenomen musicaldels quals no abunden, un grup que arreplega el reconeixement detots allí on arriben les seues cançons.Entrada única de 5 €(venda d’entrades en www.instanticket.es).

 
A continuació: Sona la Dipu DJ’S
 



.-000079



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSant Bernat
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal