Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 26 de junio de 2015
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ayuntamiento de Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 El Ayuntamiento de Alzira manifiesta su apoyo al 28 de junio, Día Internacional del Orgullo LGTBI

"La LGTBIfobia, lejos de desaparecer, continúa manifestándose en las aulas, hogares y centros de ocio y trabajo"


 


.-000373

Miembros del equipo de gobierno del Ayuntamiento de Alzira se han congregado a las puertas del consistorio para leer un manifiesto en conmemoración del Día del Orgullo de Lesbianas, Gays, Transexuales, Bisexuales e Intersexuales (LGTBI), que se celebra el próximo 28 de junio.

En el manifiesto, aprobado en el pelo extraordinario del pasado miércoles, la corporación municipal reconoce la labor de “todos aquellos sectores vinculados a las luchas sociales, por ser las máximas responsables de que hoy día existan ciertos derechos reconocidos a las personas LGTBI” y se compromete a poner en marcha medidas contra la homofobia y la discriminación a este colectivo ya que, "la LGTBIfobia, lejos de desaparecer, continúa manifestándose en las aulas, hogares y  centros de ocio y trabajo". Además, insta al nuevo gobierno de la Generalitat y a los grupos políticos de Les Corts a elaborar una “Ley Valenciana contra la LGTBIfobia”, como la que ya existe en Extremadura y Cataluña.

Hayack

 

 

Manifest de suport  de l’Ajuntament d’Alzira al 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

El 28 de juny de 1968 es van produir diverses revoltes en Stonewall (EE.UU) per a denunciar la criminalització a la qual estaven sotmeses les persones LGTBI. Des de llavors, commemorem a tot el món l'Orgull LGTBI, reivindicant els drets, la dignitat i la igualtat per a lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

La LGTBfòbia, lluny de desaparéixer, continua manifestant-se a les aules, les llars, els centres d'oci i de treball, i fins i tot, a les administracions i serveis públics. Aquestes actituds són més acusades en temps de crisi econòmica, en què els drets de totes les persones, i especialment, les més estigmatitzades socialment, trontollen constantment. De nou, aquest 28 de juny, és necessari un suport explícit a les demandes i necessitats de la població LGTBI.

És necessari el reconeixement a tots aquells sectors vinculats a les lluites socials, per ser els i les màximes responsables que ara mateix existisquen certs drets reconeguts a les persones LGTBI. Així mateix, cal reconéixer també l'existència d'iniciatives de les diverses administracions, de les municipals a la Generalitat, l’Estat o la Unió Europea, que tinguen com a objectiu un compromís amb la lluita col•lectiva per la igualtat i la llibertat de tota la ciutadania. No s’ha de produir cap discriminació per motiu de sexe, identitat de gènere o orientació sexual, perquè encara que s’han produït avanços importants, com la modificació el 2005 del Codi Civil per permetre el matrimoni igualitari i s'han aprovat lleis com l'anomenada “Llei d'identitat de gènere”, queda molt de camí per recórrer.

Es per tot açò que des de l’Ajuntament d’Alzira:

Realitzem una denúncia explícita contra l'homofòbia, lesbofòbia, bifòbia i transfòbia, així com expressar un compromís concís d'engegada de mesures per a eradicar aquesta xacra social.

Com a mostra pública i visible cada 28 de juny anem a un lloc visible de l’Ajuntament la bandera arc iris del moviment LGTBI.

Engegarem mesures per promoure el respecte i eradicar aquesta xacra social, en especial de caràcter educatiu, i utilitzarem en aquest sentit les iniciatives culturals i festives. Fomentar i recolzar actituds respectuoses en l’associacionisme de qualsevol àmbit.

Col·laborarem activament, mitjançant polítiques públiques en la defensa de la diversitat familiar, lluitant contra qualsevol tipus de discriminació que puguen patir les famílies homoparentals, tant simbòlicament com materialment.

Donem suport de manera activa a l'associacionisme LGTBI, especialment entre la joventut, així com atendre a les seues demandes i propostes de forma real i activa.

Sol·licitem al Govern de l'Estat la despatologització de les identitats transsexuals i intersexuals, sense que els drets sexuals i sanitaris d'aquestes persones es vegen perjudicats.

Sol·licitem al Govern de la Generalitat i als grups polítics de les Corts Valencianes l’elaboració d’una llei valenciana contra l’LGTBfòbia.

 




.-000065

.-000100
.-000295

 

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasHayacK
PolíticaActualidad Política
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alzireño - 26/06/2015
¿Y dónde están los gays, lesbianas y demás gente con prefijo sexual para reivindicar sus derechos? Quizá, algunos de la fotografía puedan pertenecer a algún grupo LGTBI (que me parece muy bien), pero, ¿esos son todos los de Alzira? Cuando se celebra otro día sí que hay gente afectada (cáncer, fibromialgia, etc.), pero en este día no, ¿será porque no quieren participar de este circo y los que resaltan las supuestas diferencias son los que enarbolan la bandera en nombre de otros?
Duda - 26/06/2015
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Vecino - 26/06/2015
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Hombre - 26/06/2015
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
alziro - 26/06/2015
Me pareix molt bé, pero qui vuiga canviar-se de sexe que s'ho pague de la seua buchaca i que no ho pague la seguretat social, ya que no és una patologia que afecte a la salut, veritat? O és que la seguretat social està per a pagar els caprichos d'una minoria? Com quedem?
Ciudadana - 26/06/2015
En los comentarios anteriores el administrador ha pasado el rodillo.... Me parece lamentable tanto espectáculo y tanto político en la foto. El afán de protagonismo ha superado con creces al gobierno anterior.....
ciudadanos - 26/06/2015
ciudadana, para una vez tienes razón, el anterior gobierno nunca quiso leer ningún manifiesto por este motivo, por lo tanto nadie del PP estuvo a las puertas del ayuntamiento tal dia como hoy.
Asmodeo - 26/06/2015
Ai alzireño.... igual estaven amagant-se a la vista de tant d'homòfob com pulula per ací..... Quí sap!!!
Ciudadana pepera..... pren-te una til·la que et queden, com a mínim, quatre anys de topar-te amb els pitjors dels teus malsons. Només porten una setmana i ja estas encessa en flames..... Això sí, no deixes de superar-te que ens alegres les vesprades. Que s'ha superat al govern anterior..... heheheheheheh.......
Alziro, has trobat el diccionari??? Has sabut ja què és un llibre??? Aquesta vegada t'ho posaré més fàcil: Només has de preguntar a qualsevol psicòleg i t'ho aclarirà.
Vicen - 26/06/2015
Psicólogos...te refieres a ese Colegio "profesional" que tiene tantas denuncias por atentar a su propio código deontológico?
Au,,,ves!!!
P.D.: queda claro que el administrador, modera siempre a los mismos.
Que os observo..AQUÍ AL FINAL SOLO PUEDEN OPINAR LOS MISMOS
Asmodeo - 27/06/2015
Si Vicen..... I els metges...... I altres col·lectius profesionals..... Però tot i això juraria que quan caus malalt vas al metge i no a Lourdes. Mira!!!! Un altre col·lectiu "profesional" amb denuncies per vulnerar, o violar, els seus codis deontològics!!!!
No et poses així home, o dona, o hermafrodita, que ja veus que al "Seis doble" permeten opinae a tothom per moltes parides que escriga!!!! Mira si no la teua publicació com sí que està.
Jose - 27/06/2015
Madre mía con los homófobos. Todos sabemos, que dentro del PP, también hay gays y lesbianas... En fin ....
una más - 27/06/2015
una más.
Me parece muy bien todo el apoyo a los colectivos más vulnerables.
¿Sabian Vds que el ayuntamiento de nuestra ciudad tiene un departamento dedicado a la "Igualdad" ?¿ lo sabian ? los del PP Sí ¡ QUE HAN HECHO en todos estos años ?Ya va siendo hora de tomar la calle, siempre pacificamente y apoyar lo que creemos es justo y que muchas veces no lo hacemos por miede a que nos identifiquen " ya está bien "
Si Dios nos ha hecho libres, ¿ quienes son todos los demás para juzgarnos ? Animo a la nueva carporación, en vida local además de llevarla con rectitud y eficacia hacen falta gestos, muchos gestos, para que la ciudadania podamos juzgar
alziro - 27/06/2015
Tranquil ASSmodeo, no patixques, lo teu, per ser patologia comú, sí que entra per la seguretat social.
Asmodeo - 28/06/2015
Jo no patisc de res alziro; ni tan sol de greus deficiències cognitives. Faig malament tractant de fer-te agafar un llibre. No et valdrà per a res si no entens el seu contingut.
Només un ruc unineuronal utilitzaria les dues "S" per insultar un altre, al mateix temps que manifesta, comentari rere comentari, compartir fil per randa les idees que portaren Alemània a la bojura i a Hitler al poder.
Tú t'has manifestat per ací reiteràdament xenòfob, racista, ara també homòfob, "social-patriota", ploramiques del generalíssim...... I escrius les dobles "S" en el meu nick???? Això teu sí que és de manual!!!!! De psiquiatria de primer de carrera!!!
yoooooo - 28/06/2015
Habia una vez.......un circo que mas tonterias no podia hacer....
Como dicen por ahí: Creo en la reencarnación porque ciertos niveles de estupidez no se consiguen en una sola vida.
Davies - 30/06/2015
Madre mia menuda foto de pandereta jjjjj estos no saben donde tienen la mano derecha, menuda ruina
Vicen - 01/07/2015
Quan caus mal qui va al psicòleg ets tu!! petit Asmodeu
Asmodeo - 01/07/2015
Aniria si ho necessitara Vicen, i si fora així no em sabria greu haber de fer-ho. Tú veus com l'administrador no censura les babauades, fins i tot les escrites pel major ruc del regne????

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal