Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de junio de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Xavi Candel, un entrenador de futbol alzireny que ha canviat el Xúquer pel Volga

Porta la direcció tècnica del FC Volga Nizhni Nóvgorod


 

BIELSA   EN   VERSIÓN   KINDEL

                    

Aquesta és l’aventura de Xavi Candel, un llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador nacional de futbol que com molts joves en la actualitat proven sort a l’estranger per buscar una oportunitat laboral.

 

Hola Xavi, en primer lloc, perquè anar tan lluny per buscar feina?

La veritat és que la feina em va buscar a mi. Aquest últim any he esta compaginant el treball de fer créixer l’empresa Lliuresport junt als entrenaments d’alguns equips de futbol. Un horari laboral prou intens que no m’ha deixat temps per a pensar en més projectes.

Però un dia em sonà el telèfon i un amic em conta que existeix la possibilitat d’entrenar a un club de futbol important, però que ha de ser a Rússia. Em vaig quedar impactat!

 

Quina va ser la teua reacció? Quan et planteges deixar-ho tot i anar cap allà?

Parlant amb més tranquil·litat em detallen les condicions i em diuen que la proposta de treball és per a la pròxima temporada. Contacte amb els responsables, els envie el currículum i quedem la següent setmana allí per a conèixer-nos en persona.

En teoria venia a Rusia a conèixer el club i planificar el futur, però des de que estic ací ja no m’han deixat tornar cap a casa.

 

El teu dia a dia és molt diferent al d’Alzira?

Visc a una ciutat de més d’un milió d’habitants que es diu Nizhny Novgorod, a tres horetes a l’est de Moscú. Està envoltada pel riu Volga i té un encant especial.

Comparteixc pis amb dos entrenadors espanyols que treballen al club des de fa anys i gràcies a ells puc tindre un dia a dia còmode perquè l’idioma és una barrera molt important.

El procés d’adaptació és més fàcil si tens a gent al teu voltant disposada a ajudar-te amb tot el que necessites.

 

Quines són les teues funcions en el club? Quins objectius de futur tens a la vista?

Després d’unes quantes setmanes de converses i reunions, hem acordat firmar un contracte per a la pròxima temporada amb el primer equip del FC Volga Nizhni Nóvgorod.

També desenvoluparé tasques amb diferents equips de categories inferiors, així com l’assistència a concentracions per tal de fer créixer l’estructura del club i preparar els tornejos programats durant la temporada.

Al acabar el mes de juny estaré unes setmanes de vacances. Tinc ganes de passar un temps amb la família i els amics. Aquest període em servirà per a desconnectar i així tornar a Rússia amb les piles carregades.

La veritat és que estic content perquè m’espera un projecte de futur molt interessant. 
 



.-000260

.-000114
.-000181


.-000048


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFutbol. General
Personajes AlzireñosEntrevistas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Carlos Ramírez - 16/06/2015
Mis más sincera enhorabuena. Espero que te vaya bien en la nueva carrera profesional, que seguro que poniendo la dedicación que siempre pones llegarás aún más lejos.
julianet - 16/06/2015
Enhora bona Xavi espere que tinges molt de exit y cualsevol dia li lleves la plaza a Luis Enrrique
Enrique Sanchis - 16/06/2015
Enhorabona Xavi i molta sort en esta nova etapa.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal