El finançament valencià, El retorn de l’Hongarès, Aquell agost amb punt final i El metge del rei també entre els més venuts en Bromera
L’Amant de Picasso, d’Isabel-Clara Simó, és fins ara el llibre més venut en la caseta de Bromera de la Fira del Llibre de València. Es tracta d’una novel·la que ens acosta la figura de la gran amant del primer Picasso amb una prosa elaborada i brillant i que ha captivat molts visitants durant el primer cap de setmana. A més, entre els més venuts també trobem El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari, de Vicent Cucarella, un títol imprescindible, que, d’una manera molt divulgativa i accessible per a tots els públics, aporta possibles línies d’actuació per a posar fi a la greu situació financera que ens ofega.
També molts lectors han demanat els títols següents: El retorn de l’Hongarès, d’Anna Moner, Premi Alfons el Magnànim de Novel·la, una obra trencadora, plena de misteris, que ens trasllada al París de finals del segle XIX; Aquell agost amb punt final, de Joanjo Garcia, una novel·la crossover que manté la intriga i l’emoció fins al final, escrita per una de les veus emergents de la narrativa catalana, i també El metge del rei, de Joan Olivares, Premi Enric Valor de Novel·la, que recrea un moment clau de la nostra història a través de la mirada sàvia d’un dels protagonistes. Un any més, el títol infantil de més èxit és Les princeses també es tiren pets, el divertidíssim àlbum il·lustrat d’Ilan Brenman.
Així, acarem l’últim cap de setmana de la fira amb molt bones expectatives i amb moltes i variades activitats per a tots els públics. Per començar, els més menuts tenen una cita doble demà divendres 1 de maig pel matí. A la Sala d’Audiovisuals, Anna Ballester presenta el llibre 29 poemes per al dia i un per a la nit, de Carles Cano, il·lustrat per Paco Giménez, i just després, al Microespai, es presenta l’àlbum il·lustrat Més que llibres, de Josep Vicó. A més, també està prevista la presentació programada del volum El valencià de sempre, d’Eugeni Reig, amb la intervenció d’Emili Casanova, de l’AVL, i Abelard Saragossà, professor de la Universitat de València.
També hi ha programades activitats per al públic infantil i juvenil per al dissabte i el diumenge: el dia 2 de maig, l’Espai de Lectura acollirà l’animació infantil al voltant del llibre El meu nom és un poema, de Carme Miquel i Mercé Viana, amb la intervenció de l’il·lustrador Toni Cabo i del director de la Fundació Bromera, Josep Antoni Fluixà, mentre que a la Sala Museu 2 es presentarà l’obra juvenil El viatge d’Atena, d’Enric Senabre, a càrrec de l’escriptor Tobies Grimaltos. Per posar punt i final a les activitats de la fira d’enguany, el diumenge 3 tindrà lloc l’animació infantil al voltant del llibre Ai, quina Gràcia! de la mà de l’autora, Maria Torres Palau, i de l’il·lustrador, Toni Cabo.
A banda, aquells visitants que passen per les casetes 16 i 17 aquests tres dies podran endur-se a casa les novetats signades dels escriptors que ens visitaran. Demà divendres ens acompanyaran Josep Millo - que acaba de publicar l’obra juvenil L’increïble viatge a l’Illa Gran -, Carles Cano - que signarà el poemari infantil 29 poemes per al dia a dia i un per a la nit - , i Enric Lluch, autor de la col·lecció «Des-contes». El dissabte 2 maig també estaran a les casetes de Bromera signant els seus llibres els escriptors Joanjo Garcia, Enric Senabre, Josep Vicó, Marc Granell i Lluís Miret - autors d’Aquell agost amb punt final, El viatge d’Atena, l’àlbum il·lustrat Més que llibres, l’antologia poètica Notícia de la tribu i L’ombra del mal, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, respectivament - i les autores del poemari infantil El meu nom és un poema, Mercé Viana i Carme Miquel, que signaran després de l’animació al voltant del llibre. Finalment, el diumenge 3 de maig, clouran les signatures d’aquesta 50a edició de la Fira del Llibre Maria Torres Palau i Toni Cabo, autors d’Ai, quina Gràcia!, i Salvador Ortells, autor d’Els mots ferits, Premi Alfons el Magnànim de Poesia.
Els lectors que passegen durant aquests dies pels Jardins de Vivers i s’acosten a les nostres casetes tindran a l’abast altres novetats com Ordres sagrades, un nou lliurament del prosector Quirke de la mà de Benjamin Black, l’alter ego de John Banville, Premi Príncep d’Astúries de les Lletres; Lucrècia Borja, la filla del Papa, de Dario Fo, amb la qual el premi Nobel ens revela tota la humanitat d’aquest personatge alliberant-la del clixé de dona dissoluta i incestuosa i situant-la en la vida quotidiana d’una època fascinadora; La vostra Anita, una trama de Lluís-Anton Baulenas - inèdita fins ara, tot i que es va fer una adaptació al cinema - sobre les segones oportunitats; o Primavera encesa, de Vicent Borràs, una novel·la plena d'esperança sobre la «primavera valenciana».
Edicions Bromera
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
.-000370
Añadir un comentario