Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.883 Fotografías: 108.870 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
miércoles, 11 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez - Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira exigeix l’Ajuntament que complemente les beques de menjador en vacances de pasqua

“La situació per a moltes famílies desfavorides i per a la classe treballadora és molt greu a dia de hui”



.-000357

EU insta l’Ajuntament d’Alzira a completar en vacances de Pasqua les beques de menjador escolar, per tractar d’atendre els casos greus d’emergència social. Segons Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “gràcies a les beques menjador molts xiquets tenen una alimentació correcta al llarg del curs escolar. Cal garantir que també la tinguen en el període de vacances”.

Des d'EU Alzira proposem que aquesta proposta de menjador en vacances es concrete vinculant-la als “tallers de Pasqua”, amb activitats lúdiques per a una atenció integral als menors, dotant els centres dels mitjans humans i recursos econòmics necessaris. Igualment, des d’EU proposem que s’incloga a tots els menors, a partir de 12 anys, ja que als instituts d’ensenyament secundari no existeix menjador ni cap ajuda que garantisca que aquests xiquets i xiquetes reben una aportació nutricional bàsica davant els casos d’augment de la pobresa infantil.

La situació per a moltes famílies desfavorides i per a la classe treballadora és molt greu a dia de hui: s’ ha produït un augment incontestable de les xifres d’exclusió social i pobresa que han denunciat les entitats que col·laboren amb Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira i atenen casos de greu emergència social, (més de 800 famílies i més de 600 menors en risc d’exclusió social). La situació que està deixant la crisi econòmica és més que preocupant. Ha augmentat en més d’un 20% respecte a l’any anterior el nombre de famílies que atenen només a Alzira i açò ha de fer que l’equip de govern de l’Ajuntament es replantege la forma en què està abordant aquesta realitat.

EU-Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 .-000006
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal