Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 18 de julio de 2014
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu - El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Joves d’EU-Alzira se suma a la concentració contra la violència a les festes de Sant Bernat

El dia 22, a les 19:00 hores, a la Plaça del Carbó



Joves d’Esquerra Unida d’Alzira rebutja la promoció de la violència des de les institucions públiques, a la qual s’ha afegit de forma entusiasta la mateixa Sra. Alcaldessa ahir amb les seues declaracions, i demana la retirada de totes les exhibicions i actes violents, contra les persones i els animals, en el marc de les festes de la nostra ciutat.

Per a Joves d’EU-Alzira no ens estranya que, amb la imposició d’aquestes activitats i sense escoltar les crítiques ciutadanes, l’equip de govern del Partit Popular estiga perdent suport i votants any rere any. Joves d’EU-Alzira acudirà a la concentració del pròxim dia 22 a la plaça del Carbó a les 19 h.

Ens sumem a la denúncia d’Esquerra Unida d’Alzira de fa uns dies contra els combats de kickboxing celebrats en plena plaça Major i davant la presència de menors, una mostra de violència i agressivitat que vulnera els drets dels xiquets i xiquetes. No volem això d’una institució democràtica i que hauria de vetllar per totes i tots.

De la mateixa manera, rebutgem una altra mostra de violència imposada a les nostres festes: els espectacles taurins que, de nou, d’amagades, se celebraran a Alzira i es finançaran amb diners de tots els alzirenys i alzirenyes. En anys anteriors, aquestes activitats han rebut més de 5.000 euros públics, més que qualsevol entitat de la ciutat en l’organització d’actes per a les festes.

Aquestes activitats, promoguts des de que està l’actual regidor de Festes, el sr. Rafael Fita, no compten amb una tradició instaurada a la nostra ciutat i han demostrat ser un fracàs rotund durant els últims anys. A més a més, l’Ajuntament d’Alzira vulnera així les recomanacions del Consell Valencià de Cultura, que encomanava a les institucions no promoure els actes amb bous allà on no hi ha ni tradició, ni continuïtat, ni suport social.

Per tot això, els Joves d’EU-Alzira ens sumem a la concentració convocada per la Protectora d’Animals local LACUA, el proper dimarts dia 22 a les 19h a la plaça del Carbó. Allí expressarem el nostre rebuig als actes taurins a la nostra ciutat.

Així mateix, demanem al regidor de Festes i a l’Alcaldessa que deixen de promoure aquestos cultes que fan de la violència una forma d’entreteniment i que vulnera tant els drets dels infants com els dels animals i que, a més a més, ens fa sentir vergonya de les nostres festes.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
               
 .-000003                                                                     .-000004

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSant Bernat
PolíticaActualidad Política
SocialAnimales (Protección)

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Torito - 18/07/2014
Con el PP hemos retrocedido 40 años, literalmente. También aquí: Boxeo en la plaza, vaquillas...
marta - 18/07/2014
bien,en el 2015 mas yujuuuu viva los toros y oleee
y con la izquierda nos quedamos sin nada retrógrados.
Benito - 18/07/2014
Yo creo que a la derecha le va esta cosa de los cuernos, más que nada porque desde que está el peperío en el poder han intentando imponer los festejos taurinos.
Mascarell--Mex - 20/07/2014
En lo del boxing, todavía me parece bien que se efectúe, por ejemplo, en el salón de actos del Excmo, presidido por nuestra ¡GUAPA!(ESo nadie te lo quita) Alcaldesa. Pues ahí al fin y al cabo los que se meten cobran. PEro ¿El bous?. Pregúntenle a algún bou, si recibirá más pienso por actuar. Bueno algún buey puede ser que si le aumenten el sueldo o bien cobre comisiones ( Buey en mi país de adopción, resulta una persona que además de llevar buenos cuernos, pues es un buey en sus formas de actuar.) Perdonen está nota aclaratoria. VIXGA SANT BERNAT Y LES CHERMANETES.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal