Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 24 de marzo de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Foto - Denuncia de Alzira (325)
Un destrellat més a Alzira: les muralles eclipsades per una filera d’arbres

“De qui ha sigut la idea? Qui ha sigut el responsable?”



Però, açò que és? Aquesta potser siga la pregunta que es farà qualsevol que vinga a visitar les muralles d'Alzira. A la pàgina web de l'Ajuntament trobem aquesta referència: “Alzira ofereix una riquesa monumental molt important amb el centre històric i el temple de Santa Caterina declarats BIC; un monument nacional, com és la Casa Consistorial, la Creu Coberta gòtica i el cinturó murallat medieval”.

Però el cas és que aquesta ‘riquesa’ monumental ha quedat eclipsada darrere d’una filera d’arbres que l’oculten. De qui ha sigut la idea? Qui ha sigut el responsable?Ignore si aquesta bestiesa ha estat perpetrada pel regidor d’Urbanisme de torn, però el que em sembla inadmissible és que tot l’equip tècnic, composat per funcionaris de carrera o assessors a dit, de diversos negociats transigisquen amb aquesta mena de desgavells. 

Com venint observant de fa temps molts desficacis urbanístics i ortogràfics perpetrats per l’Ajuntament són immediatament recomposats de manera adequada després de ser publicats a El Seis Doble. Els envie aquesta foto i aquesta nota amb l’esperança i la certesa de que als responsables consistorials d’aquest destrellat els pugen els colors a la cara i sàpiguen resoldre’l com cal.

Els reitere el meu agraïment per posar a la nostra disposició el servei públic que suposa la seua publicació.

No cal que posen el meu nom ja que no afegeix cap valor a la informació. Salutacions i gràcies.

 

Nota: l’autor d’este correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s’ha identificat davant de la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, ho publiquem i respectem la seua llibertat d’expressió.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
               
 .-000003                                                                     .-000004
 
 
 
 

 



                            
  .-000006                                                                            .-000276

.-000277


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Lector esporádico - 25/03/2014
Ya han pasado más de 38 horas desde que apareció esta denuncia y han entrado más de 20 comentarios en esta web, pero nadie ha comentado aquí. Creo que queda claro que la denuncia de este lector es algo totalmente intrascendente para la población alzireña, porque si ni el Benito ha aprovechado para guasearse y criticar al concejal de urbanismo, ni ningún otro don Criticón de los habituales ha apoyado a este lector (además ellos ya han comentado en otras noticias ayer u hoy, lo cual significa que ya pasaron por aquí), entonces eso quiere decir que tiene poca razón en su denuncia el autor de la foto y que esos árboles seguramente se plantaron bastante antes de que entrase el PP y sea muy difícil averiguar de quien fue la idea o el responsable.
La verdad es que con una buena podada de los árboles la muralla volverá a lucir todo su esplendor y sería un crimen cortarlos porque también son seres vivos. Desde luego la ciudadanía alzireña al no apoyar esta denuncia ha demostrado que está a favor de la naturaleza y prefieren que sigan vivos los árboles, aunque tapen la muralla.
Señor autor de la denuncia: se siente pero nadie le apoya, tendrá que buscar algo mejor para criticar y desahogarse contra los políticos que nos gobiernan.
Autor esporàdic - 25/03/2014
Amb la meua nota el que he volgut és evidenciar la incongruència que suposa ocultar el patrimoni histórico-artístic municipal darrere d'una vegetació ornamental . Qualsevol técnic de jardineria amb la mínima competència exigida per a poder desenvolupar la seua titulació sap que va contra la norma ocultar monuments darrere d'arbres o arbusts; qualsevol arquitecte sap que no deu de consentir de cap manera aquesta mena d'actuacions paisagístiques que menyspreen el patrimoni. En tots dos casos, se suposa que a uns ai als alres els paguem per a que facen la seua feina amb rigor i no sols per a que cobren una nòmina a final de més.
Respecte als Regidors d'Urbanisme, si lliges la meua nota comprovaràs que en cap moment he dit a quin partit pertany el que va tenir l'ocurrència d'anar a plantar els arbres davant les muralles i me n'he referit com al Regidor de torn. L'opnió de Montalvà me la puc imaginar: "eixos abres estan a muntó de bonicos"
I fins ací la meua intenció. El "share" de comentaris que puga suscitar la meua nota, sincèrament, me la du al pairo. Això ho deixe per a tu.
Salutacions.
Eduard Hervàs - 27/03/2014
A banda dels arbres apegats a la muralla hi ha una cortina de palmeres que bona part de l'any tapa per complet la visió de les muralles.
Eixes palmeres es plantaren quan es va fer el Parc de l'Arabia Saudita i és evident que no estaven abans al riu. Tenen sort de no haver estat atacades encara pel becut roig i ens ofereixen tot el seu esplendor.
Ara es poden veure les muralles perquè les palmeres s'han podat, però normalment ni s'endevina que està allà darrere. A més, les palmeres li lleven tot el seu sentit històric de muralles d'una ciutat envoltada per un riu.
Podrien aprofitar les palmeres per anar trasplantant-les a alguns dels llocs buits on les palmeres han estat tallades per culpa del becut roig. Així es podrien aprofitar i donar visibilitat al monument del que (es suposa) que estè orgullosa Alzira i no haver de comprar-ne algunes per a reposar les que s'han anat morint.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal