Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 5 de febrero de 2014
Clic en la foto para ampliar

Foto d'Arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Al Nou Bàsquet Alzira se li escapa el partit de la passada jornada en els últims minuts

El cansament i una banqueta massa reduïda van passar factura



.-000252

Per segona jornada consecutiva el Nou Bàsquet Alzira va estar a punt de donar la sorpresa però de la mateixa manera que la setmana pasada el partit se li va escapar en els últims minuts víctima del cansanci i d’una banqueta massa reduïda.

A causa de les lesions, l’equip alzireny acudia a Aldaia amb tan sols 7 efectius, 6 jugadors del primer equip i un junior, que en tot moment van donar la cara i posaren contra les cordes a l’equip local que comptava amb 12 homens sí va poder donar descans a tots ells i arrivar més frescos als minuts decisius.

El primer quart va ser de poca anotació i per la gran igualtat,  una mostra del que seria la resta del partit, sense que cap dels contendents se’n anara de més de 3 punts, arribant 13-14 a la fí del quart.

En el segon el NB ALZIRA aconseguia un valuós avantatge de 6 punts, pero un parcial de 8-0 i dos accions finals del pivot local Blanco, posaven per davant Aldaia (28-26) en el moment d’arribar a l’Equador del partit.

Tot i la falta de rotacions i l’absència de pivots, els d’Alberto Lahoz protagonitzaren un gran tercer quart i de la mà del seu capità “Muri” aconseguien ficar-se 3 punts per davant abans d’afrontar els 10 minuts finals. Les coses se complicaren per als alzirenys amb l’eliminació per personals del base Pau Ros però malgrat esta nova adversitat l’encontre semblava abocat a decidir-se en els instants finals i així havera estat de no ser pel jugador local Sanchez que amb 3 triples consecutius va posar en franquicia l’encontre a falta de poc més de dos minuts (69-61) i encara que els blaugrana ho intentaren ja no va ser possible donar la volta al marcador.

Encomiable esforç de tots els jugadors alzirenys que van ser mereixedors d’una millor recompensa. En tot cas, la bona dinámica de joc dels últims partits ens permet afrontar esta segona volta que acaba de començar amb la convicció de que més prompte que tard l’equip podrá abandonar els llocs de descens que ara ocupa.

Tampoc tingueren millor sort els altres equips del club. El Senior B NB ALZIRA-TALLERES MESTRE ALBERIC va caure en Anna 73-67 en el seu intent per assaltar  el tercer lloc de la classificació. També va eixir derrotat (72-61) el Junior Base Sportleader en la seua visita a Xàtiva, ensopegada que el deixa una mica despenjat dels llocs d’ascens, si bé encara queden molts partits per tornar a enganxar-se als llocs de privilegi.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


                          
 .-000228                                                                                                                                 .-000079
                           
.-000179                                                                                                                                           .-000065
                           
.-000261                                                                                                                          .-000100

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal