Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
domingo, 7 de julio de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ribera TV - Ha passat
El grup Compromís ha fet balanç dels dos anys de legislatura de Bastidas

Els regidors de la coalició han denunciat la manca de transparència


 


 

El Seis Doble tiene autorización para publicar contenidos de Ribera TV.


 
.-000019
 
 
  


                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
Seccionesz.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pomponio Flato - 07/07/2013
COMPROMIS
No us preocupeu, perquè açò és un poble i ací ens coneixem tots i sabem cada un a que es dedica i tot acaba sabent-, ja està bé de comptar milongues, som tontos però no tant. Molta sort i espero que per a les properes almenys no tinguin majoria.
Pau Pous - 09/07/2013
Paco,de totes les samarretes que t'he vist lluir aquesta de huí és per a mi la més entranyable. Enguany i tot just aquest més de juliol es compleixen trenta anys de l'actuació del grup en el Camp d'Esports de Venècia. Memorable concert. Llavors els madrilenys ja havien decidit plegar en veure's fagocitats per la seva discogràfica. No sé si ho saps, però en el seu darrer LP, en aquell ja llunyà 1983, hi havia una cançò "Que tire la toalla" que va estar censurada en algunes emisores ja que anava dedicada al president Leopoldo Calvo Sotelo. Huí no m'agrada escoltar Leño. Gens. Massa records. Però ara, escrivint açò recorde aquella lletra i la trobe absolútament vigent i gosse dedicar-li-la a Rajoy i tota la caterva de miserables recollidors de sobres que han fet de la política el seu "cortijo". Que llancen la tovallola i es llancen ells darrere. Malparits.
Salutacions.
Pau Pous - 09/07/2013
Adelaida, és de les poques vegades que escolte algú que dedica part del seu temps en això de la política dir a què destina allò que hi cobra. Ho alabe. Encara més: ho trobe necessari.

Per altra banda, sovint i des d'aquest full, hem pogut llegir tota mena d'incúries envers la teva persona. Val a dir que el que realment els molesta a tots aquests esparracats no és que sigues una dona treballadora que es guanya la seva nòmina; no els molesta que participes en activitats veinals; no els molesta que participes en curses esportives, corrents o fent piragüisme; no els molesta que damunt trobes temps per participar en la vida política del teu poble. No Adelaida, tot això els dóna igual. El que realment els fot a aquesta colla de màrfegues es que damunt estigues flaca.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal