Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de junio de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Tu també pots ser periodista
Coses per a millorar a Alzira - Per: Clara Magallón Pérez

El Seis Doble posa a disposició de la població escolar este espai perquè puguen publicar i compartir articles, vivències, relats...


 

En Alzira es podrien millorar moltes coses i varies de elles son les pistes de futbol, el carril bici, els pipicans i els parcs.

Futbol: el primer aspecte seria el preu; son molt cars. El segon seria el de la qualitat dels camps per a jugar. En els altres pobles dels voltants els preus son mes baixos i els camps son de mes qualitat, la qual cosa fa que vaja mes gent als demes pobles per a jugar, com ara Guadassuar, Alberic, etc. I ja no sols els camps de futbol, sinó també els de basquet.

Carril bici: el carril bici d’Alzira és curt i acaba en un lloc on sols et dona l’opció de tirar enrere. Ja que tenim els llocs on estan les bicis es podria fer el carril mes llarg i unit per a poder anar als llocs amb bici.

També hi hauria menys transit i la gent aniria mes amb bici o caminant i es faria mes esport com ara córrer, caminar i anar amb bici o amb patins.

Pipican: es podrien fer mes pipicans per als gossos perquè hi han molt pocs. També es podria vigilar mes en els parcs, encara així la norma d’arreplegar els residus dels gossos no es compleix i posar en marxa les multes per no arreplegar els excrements animals.

Els parcs: es podrien fer mes pistes per a jugar a la petanca, ja que moltes persones van a jugar i no tenen prou pistes. També pistes per a patinar, ja que hi han molt poques.

Clara Magallón Pérez

Estudiant de 2º de ESO

IES Rei en Jaume

 
 

Pots enviar-nos el teu article, vivència o relat a [email protected]

No oblides indicar el teu nom, edat, col·legi i en quin curs estàs

T’esperem. I, no ho oblides... Tu també pots ser periodista
 

 

 

              

       .-000113                                                                   .-000126

 

 

 

 

 


 

                          
.-000124                                                                                                                         .-000032 

                            
     .-000021                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000068


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 15/06/2012
Molt bones les teves propostes Clara.
També cal parar conter en això que dius del carril bici: "el carril bici d’Alzira és curt i acaba en un lloc on sols et dona l’opció de tirar enrere" perquè precíssament el día de la seva inauguració la nostra Alcaldessa va pronunciar aquella cèlebre frase de "este carril bici une la Alzira de hoy con la Alzira del futuro". Ara huí copsem la metàfora que hi encriptaven les seves paraules: el futur que ens planteja el PP passa -ineludiblement- per recular: recular en serveis socials, recular en inversió en educació, recular en despesa sanitària. El PP ens planteja un futur tan absurd i desencissador com el d'un carril bici que -com tu dius Clara "sols et dona l’opció de tirar enrere"
Enhorabona a tots els estudiants que esteu utilitzant aquest full per fer-nos arribar a la resta de ciutadans les vostres inquietuds. Sou l'Alzira que volem. Un bes.
skandalosg - 16/06/2012
Camp de futbol 7:
Guadasuar:25€
Llauri:20€
Alzira:45€

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal